Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Advies, implementatie en beheer

De digitalisering van het voortgezet onderwijs vraagt om veel kennis. Hoe is de IT-kennis van jouw ICT-medewerkers? We weten als geen ander dat het beheren van de ICT-omgeving, ICT-oplossingen en álle apparaten veel tijd kost. Ook hierin ondersteunt Heutink ICT jou. Samen kijken we wat jouw IT-team nodig heeft. Is er alleen behoefte aan basis ondersteuning? Dat kan. Wil je gebruik maken van onze volledige ondersteuning en beheer? Ook dat regelen we!

Basishub

Jouw systemen en platformen optimaal integreren? Dat doe je met Basishub. Basishub is ons technische koppelplatform. Zo focus jij je op het geven van onderwijs in plaats van het regelen van de techniek. Basishub is hét complete koppelplatform voor digitaal onderwijs. Dit platform zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch – vanuit een bronsysteem zoals Magister, SomToday of HR systemen - de juiste toegang krijgt tot bijvoorbeeld Office 365 of Google Workspace for Education, digitale lesmethodes, ouderportalen en nog veel meer.

Basishub automatiseert processen. Je bespaart hierdoor veel tijd en je voorkomt het maken van fouten. Ook kun je veilig samenwerken en lesgeven. Een fijne gedachte toch? Je hoeft je geeft zorgen te maken over zaken als AVG en governance. Je hebt altijd veilige en juiste toegang. Geen gedoe meer met accounts en wachtwoorden.

Meer over onze Basishub

De Basishub levert jou de volgende voordelen op

Basishub combineert uitstekend met ons apparaatbeheer, Microsoft 365 en Google Workspace for Education.

Iedereen automatisch toegang

Elke leerling en medewerker krijgt automatisch toegang tot de juiste accounts.

Geen dubbel beheer

Accounts worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt.

Veilig en verantwoord

Doordat het toegang geven en ontzeggen automatisch gebeurt, weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn.

Ondersteuning voor iedereen

Heb je vragen of kom je er niet uit? Onze collega’s van de Servicedesk staan voor je klaar.

"We hebben een beetje dezelfde mentaliteit en onze visies sluiten goed op elkaar aan. We houden allebei van hands-on: niet problematiseren maar oplossingen zoeken."

- Maeike Woudstra, directeur bedrijfsvoering OOZ

Aan de slag met ICT in het voortgezet onderwijs

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Wij bieden de middelen én de expertise. Eén ding is nu al zeker: als jij aan de slag wilt met ICT in het voortgezet onderwijs, maak je er samen met Heutink ICT een succes van.

Adviesgesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico