Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Professionalisering

Alle ICT-oplossingen worden pas optimaal benut als jouw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben. Maar hoe weet je dit? En welke ICT-oplossingen zet je in? Wij helpen je van A tot Z. Wij bieden de expertise én de middelen. Van levering tot implementatie. Van een ICT-vaardighedenscan tot scholing. Onze onderwijsconsulenten zijn er voor je tijdens dit proces. Je krijgt advies, begeleiding en ondersteuning. Ook brengen we de aanwezige kennis van je medewerkers in kaart met onze ICT-vaardighedenscan. Zo kom je écht verder.

Adviesgesprek aanvragen Download de nieuwe scholingsgids

Visiespel

We inspireren je graag om met onze tools in het achterhoofd een visie op digitale geletterdheid te ontwikkelen. Aan de hand van het visiespel van Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO) gaan we dieper in op wat je wilt bereiken. Aan de hand van prikkelende stellingen verkennen we samen jullie visie. We leggen logische verbanden tussen de beschikbare ICT-middelen en de digitale geletterdheid van je docenten en leerlingen. Deze sessie is een perfecte invulling van een deel van je studiedag. Door de hoge mate van interactie tussen docenten creëren we in korte tijd een heel concrete basis voor een gedeelde en gedragen visie op digitale geletterdheid.

Digital Skills for Students

Met Digital Skills for Students geef je leerlingen een vliegende start in het online samenwerken met behulp van de tools van Google of Microsoft 365. Je leerlingen vergaren zelfstandig de vaardigheden die ze nodig hebben om alles uit de mogelijkheden van Google Workspace for Education of Microsoft Microsoft 365 te halen. Op deze manier kunnen de leerlingen hun skills toepassen bij alle vakken op school.

Lees verder

Professionaliseringstraject

Aan de hand van de resultaten van de ICT-vaardighedenscan adviseren we je over een passend professionaliseringstraject.

  • Ontwikkel jezelf tot een expert op het gebied in kwestie
  • Verzamel de bagage die je nodig hebt om een voortrekkersrol te vervullen
  • Deel kennis en ervaringen met andere cursisten;
    tijdens de opleiding, maar ook daarna

Wij bieden de scholing die jouw school nodig heeft. Wij maken werk van de digitale ontwikkeling van jouw medewerkers. Dit doen we door verschillende opleidingen, bootcamps en workshop aan te bieden. Allemaal om jouw medewerkers te ondersteunen om alle mogelijkheden uit jullie ICT te halen.

Bekijk ons trainingsaanbod

Aan de slag met ICT in het voortgezet onderwijs

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Wij bieden de middelen én de expertise. Eén ding is nu al zeker: als jij aan de slag wilt met ICT in het voortgezet onderwijs, maak je er samen met Heutink ICT een succes van.

Adviesgesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico