Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Praktijk- en gespecialiseerd onderwijs

Een one-stop shop voor digitalisering van het onderwijs

In het praktijkonderwijs (pro) en het gespecialiseerd onderwijs (go) staat de individuele leerling nadrukkelijk centraal. Willen jullie op school ook elke leerling maximale aandacht kunnen geven, zonder tijd te verliezen aan allerlei vraagstukken rond ICT? Reken dan op Heutink ICT. Voor een totaalpakket van visie tot ICT-infrastructuur en van implementatie tot volledig beheer.

Adviesgesprek aanvragen Lees klantcase PrO Hardenberg
Patrick Nijkamp - Manager VO

"Scholen hoeven niet meer na te denken over de techniek, daarnaast zorgen slimme koppelingen ervoor dat veel handwerk overbodig wordt."

Alles om ICT echt voor je te laten werken

Heutink ICT is als marktleider in het funderend onderwijs in staat één omgeving te creëeren waarin de primaire en secundaire processen worden geautomatiseerd waar het kan en ondersteund waar het nut heeft.

Koppelplatform

Specifieke LAS-systemen als Presentis worden naadloos geïntegreerd met andere apps, platformen en HR-systemen.

Single-Sign-On

Log één keer in op onze MOO Suite en je hebt direct toegang tot alle educatieve software, bestanden en werkstukken.

Managed Services

Wij beheren je complete digitale omgeving van de IT-infrastructuur tot de digitale leer-en werkomgeving. En we staan altijd voor je klaar.

Veilig en vertrouwd

Onze systemen voldoen aan de allerhoogste privacy- en security normen en we helpen je het normenkader te implementeren.

Onderwijskundige begeleiding

Heeft jouw school (nog) geen heldere visie op de inzet van ICT, als basis voor effectief beleid? Onze ervaren onderwijsadviseurs helpen je graag. Door samen met jou een visie te ontwikkelen. Door te bepalen of de leerkrachten de vaardigheden hebben om invulling te geven aan die visie. En door de scholing te bieden die nodig is om de ontbrekende vaardigheden te verwerven. Voor IT-managers bieden we o.a. uitgebreide (Post-HBO) opleidingen tot ICT-regisseur of Privacy Officer.

Meer over Advies & Training

ICT-omgeving en beheer

Op basis van jaren ervaring leveren wij de veilige en stabiele ICT-infrastructuur die bij jouw school past. Ook het beheer van die infrastructuur is bij ons in goede handen. Met allerlei slimme en bewezen oplossingen zorgen we ervoor dat wij op de achtergrond de omgeving kunnen monitoren. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt – en des te meer tijd overhoudt om je leerkrachten te coachen en te helpen ICT slim in te zetten in de dagelijkse lespraktijk.

Meer over ICT-omgevingen en beheer

Privacy & Security

Juist in het pro en go, waar de individuele leerling zo belangrijk is, zijn privacy en databeveiliging cruciaal. Daarom is het goed om te weten dat wij een compleet pakket aan security- en privacy-oplossingen bieden. Natuurlijk kun je bij ons ook rekenen op deskundig advies op dit gebied. Zodat je met een gerust hart de keuzes kunt maken die passen bij jouw school. En waar nodig op ons kunt terugvallen bij de implementatie van het normenkader.

Meer over Security & Privacy

Wat wil je nog meer?

Om onze one-stop shop helemaal compleet te maken: bij Heutink ICT kun je natuurlijk ook terecht voor alles wat je verder nodig hebt voor succesvol digitaal onderwijs. Met onder meer:

"De samenwerking met Heutink ICT is heel waardevol, omdat we dezelfde visie hebben over de inrichting van het onderwijs"

- Jorisjan van Petegem, directeur PrO Hardenberg

Klanten over ons

11 juni Klantcases

Klantcase: MOVARE

Bij Onderwijsstichting MOVARE in Zuid-Limburg lag een flinke uitdaging klaar voor de 46 scholen. De stichting zocht, mede door de introductie van het normenkader, naar een onderwijsinhoudelijke ICT-partner die technische bagage meebrengt op gebied van privacy en security en een moderne DLWO in huis heeft. Vanuit die intentie is Heutink ICT met Movare aan de slag gegaan om de digitalisering te professionaliseren. Met de MOO Suite als centrale platform.

Bericht lezen
29 mei Klantcases

Klantcase: SNZ Rotterdam

Voor een aantal docenten van de Rotterdamse scholengroep SNZ verzorgde Heutink ICT de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid. Als onderdeel van deze op maat geleverde opleiding werd op verzoek ook een extra sessie over A.I. aangeboden.

Bericht lezen
28 mei Klantcases

Klantcase: Baarnsch Lyceum

Begin 2023 vroeg het Baarnsch Lyceum ons een migratie naar Microsoft te begeleiden. In de periode die volgde, kregen we nog diverse aanvullende opdrachten, waaronder het uitvoeren van onze Securityscan Normenkader.

Bericht lezen

Aan de slag met ICT in het praktijk- en gespecialiseerd onderwijs

Benieuwd naar de ICT-mogelijkheden in het praktijk- en gespecialiseerd onderwijs voor jouw school of stichting? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Advies gesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico