Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Klantcase: PrO Hardenberg

Compleet pakket voor het praktijkonderwijs

PrO Hardenberg is een praktijkschool met 160 leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Heutink ICT leverde hier een totaalpakket met zowel software als hardware, inclusief deskundig advies en begeleiding bij de optimale inzet van al die middelen in de dagelijkse lespraktijk.

Centraal in de geleverde oplossing staat de MOO Suite, vertelt Jorisjan van Petegem, directeur van PrO Hardenberg. “Die biedt single sign-on waardoor leerlingen direct in een veilige omgeving komen. Daarbij kunnen wij het gedrag van leerlingen ook monitoren. Wat onze oplossing extra bijzonder maakt, is dat we een rechtstreekse koppeling hebben met Presentis, het speciaal voor het pro en go ontwikkelde leerlingbegeleidingssysteem.” De onderwijsconsulenten van Heutink ICT verzorgden ook een aanvullend traject op maat. Daarmee werden de visie op ICT en de bestaande ICT-vaardigheden in kaart gebracht, als basis voor een scholingsplan om de gewenste professionalisering te realiseren.

"De samenwerking met Heutink ICT is heel waardevol, omdat we dezelfde visie hebben over de inrichting van het onderwijs"

- Jorisjan van Petegem, directeur PrO Hardenberg

Gerelateerde artikelen

20 oktober Klantcases

Klantcase: Niftarlake

Guus Dreu heeft als facilitair manager bij het Niftarlake College een uitgebreid takenpakket, van het aansturen van diverse teams tot alles wat nodig is om de gebouwen in de gewenste conditie te houden. Ook inkoop en onderhoud van alles op het gebied van ICT valt onder zijn verantwoordelijkheden. In dat kader begeleidde hij de aanschaf en implementatie van tientallen interactieve Epson laserprojectoren met op maat gemaakte vlakke (Chameleon) whiteboards die Heutink ICT mocht leveren.

Bericht lezen
4 mei Klantcases

Klantcase: OOZ

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

Bericht lezen
15 maart Klantcases

Klantcase: Stedelijk Gymnasium ’s Hertogenbosch

Het begon met het verzoek om te helpen bij het optimaliseren van de schoolwebsite. Uiteindelijk mocht Heutink ICT op meerdere fronten invulling geven aan een grondige ICT-metamorfose bij het Stedelijk Gymnasium in ’s Hertogenbosch.

Bericht lezen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico