Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Smart WiFi van Ruckus: een ijzersterke schakel

Als jij in de klas wilt gaan werken met tientallen devices, is het zaak dat je WiFi goed op orde is. Wij bieden de perfecte oplossing met Smart WiFi van het gespecialiseerde topmerk Ruckus.

Vraag een adviesgesprek aan

Minimale investering, maximale prestaties

Heutink ICT biedt de Ruckus-oplossing aan op basis van WaaS (Wireless as a Service). Zo hoef je maar minimaal te investeren om een maximaal presterend draadloos netwerk in huis te halen. Daarbij kun je desgewenst de kosten verdisconteren in een vaste prijs per jaar.

Minimale WiFi-straling

Dankzij de technologie van Ruckus zijn er minder signalen in de lucht dan bij andere WiFi-apparatuur. Dat komt doordat de signalen heel gericht en efficiënt worden verzonden. Vermogens worden geminimaliseerd en antennes worden uitgeschakeld waar geen dekking nodig is.

Site Survey: Jouw WiFi-netwerk op orde

Bekijk hoe onze IT-specialist Niek zo'n scan uitvoert op een school.

Lees verder

Wat levert het op?

Kracht en eenvoud

Het ZoneFlex-systeem van Ruckus is een compleet adaptief Smart WLAN-systeem met de kracht en de eenvoud waar het onderwijs om vraagt.

Specialist in Smart WiFi

Ruckus Wireless staat als specialist voor een breed en beproefd spectrum aan WiFi-oplossingen, van stand-alone access points tot aan high-end draadloze netwerken voor primair en voorgezet onderwijs.

Gebruikersgemak

ZoneFlex is volledig meshable en laat zich eenvoudig en snel installeren, configureren en uitbreiden.

Voordeligste oplossing

Ruckus Wireless biedt meer features en functionaliteit dan vergelijkbare producten, terwijl er voor een netwerk vaak minder access points nodig zijn. De Total Cost of Ownership is daardoor lager dan bij andere oplossingen.

Geen extra kosten voor Eduroam

Met Eduroam kunnen leerkrachten en leerlingen toegang krijgen tot het draadloze gastnetwerk van een andere school. Veilig en zonder extra inlog. Dat kan heel handig zijn, bijvoorbeeld wanneer twee scholen samen een project doen. In Nederland wordt Eduroam aangeboden via een speciale (RADIUS-) server van Kennisnet. Heutink ICT is de eerste IT-dienstverlener die Eduroam aanbiedt aan het primair onderwijs. Via onze Ruckus WaaS-oplossing kun jij als klant gratis aansluiten bij Eduroam, zonder zelf een RADIUS-server te hoeven inrichten. Daaraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

  • Je school dient in het bezit te zijn van een eigen inlogdomein
  • De Internet Service Provider van je school moet een record aanmaken (waarbij wij tegen een kleine vergoeding de installatie kunnen verzorgen)
  • Je school (of het bestuur) moet zijn aangemeld bij Kennisnet

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico