Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Hardware oplossingen

Als jij op school prettig wil werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Ons assortiment

Wil je producten bekijken of bestellen?
Ga naar de webshop

Ons assortiment

Wil je producten bekijken of bestellen?
Ga naar de webshop

Interactieve presentatiemiddelen

Interactieve presentatiemiddelen maken onderwijs boeiender en uitdagender. Wij bieden je hierin een ruime keuze: van touchscreens tot (interactieve) beamers met projectieborden, maar ook bijvoorbeeld monitoren voor educatief gebruik, digiborden en beamers met projectieschermen.

Predia Touchscreens
Montagemogelijkheden en hoogteverstelling
Accessoires voor beeld en geluid
Beamers

Veilig digitaal toetsen: zo doe je dat

Om je te helpen jouw wens van een complete en veilige digitale toetsomgeving te realiseren, hebben we een speciale aanbieding samengesteld.

Meer over digitaal toetsen

Opbergen en opladen

Wij bieden praktische oplossingen voor het veilig opbergen en opladen van mobiele apparaten als laptops, Chromebooks en tablets. Alles wat je nodig hebt, is een normaal stopcontact. Wil je apparaten voor meerdere lokalen gebruiken? Dan kan een oplaadkar handig zijn.

Predia Cart 36 UV-C
Predia Wallcab UV-C

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico