Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar Home

Veilig digitaal toetsen: zo doe je dat

Naarmate er in het onderwijs steeds meer digitaal wordt gewerkt, wordt ook digitaal toetsen steeds populairder, zowel in het PO als het VO, Maar wat is de beste manier om dat aan te pakken? Heutink ICT maakt het je makkelijk met slimme software en een toets bundel.

Bekijk onze toetsbundel

Voordelen

Het mooie van digitaal toetsen

Veilige omgeving
Meerdere software oplossingen
Volledig pakket
Opslaan in de cloud

Voor het PO: toetsen met óf zonder Facet

Voor digitaal toetsen in het primair onderwijs maken veel scholen gebruik van de bekende software van Facet. Maar ook als je niet met Facet werkt, kunnen we je helpen.

Toetsen met Facet
Nemen jullie toetsen en examens af met Facet? Dan kun je er via onze oplossing Apparaatbeheer voor zorgen dat alle Chromebooks de Facet-app op zo’n manier openen dat de leerlingen niets anders kunnen dan de toets maken (de devices staan dan in ‘kiosk-modus’). Zodra een Chromebook wordt uitgelogd of afgesloten, wordt de toets ook automatisch beëindigd.

Toetsen met een URL
Maken jullie voor digitaal toetsen en examineren geen gebruikt van Facet? Ook dan kun je alle Chromebooks in kiosk-modus opstarten. Voer vervolgens de URL in waar de toets kan worden gemaakt (bijvoorbeeld https://afname.cito.nl). De leerlingen hebben dan geen andere keuze dan die URL te openen. Verder werkt het hetzelfde als bij Facet.

Een digitale toetsomgeving voor Nyenrode

Met Chromebooks en laptopkarren hebben we al een belangrijke bijdrage geleverd aan de digitale toetsomgevingen van diverse gerenommeerde onderwijsinstellingen, zoals Erasmus Universiteit en Nyenrode Business Universiteit.

Lees verder

Meer weten over Digitaal Toetsen?

Ben jij benieuwd hoe we jouw school, stichting of onderwijsinstelling kunnen helpen een belangrijke stap te zetten in veilig digitaal toetsen? Neem contact met ons op, dan hebben we het er samen over!

Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico