Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Schermcontrole

Weten wat er achter de schermen gebeurt

Met Schermcontrole heb jij de regie over wat leerlingen op hun apparaten doen, en houd je eenvoudig een oogje in het zeil.

Wat levert het op?

Jij hebt het voor het zeggen
Met Schermcontrole levert een klas vol devices jou als leraar geen stress meer op. Jij hebt de regie over wat er gebeurt.

Compleet overzicht van achter je bureau
Je hoeft je nooit meer af te vragen wat die ene leerling toch aan het doen is op zijn device. Je ziet het gewoon vanaf je eigen plek en kunt direct ingrijpen.

Je leerlingen blijven bij de les
Je leerlingen weten dat jij met Schermcontrole precies kunt zien wat ze doen. Ze laten zich veel minder afleiden, ook als je de schermen niet op zwart hebt gezet.

Zo weet jij precies wat ze doen

Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook en Windows devices. Met deze uitbreiding op Apparaatbeheer kun je onder andere apparaten binnen één klik vergrendelen en links sturen naar leerlingen.

 • Een overzichtelijk dashboard

  Met het Schermcontrole-dashboard heb je als leraar een real-time overzicht van de schermen van je leerlingen. Zo zie je direct of iedereen ‘bij de les' is.

 • Alles op zwart zetten

  Je kunt de schermen van apparaten blokkeren zodat je leerlingen hun aandacht bij de les houden. Handig als je bijvoorbeeld een centrale instructie wilt geven.

 • Snel links openen op alle devices

  Wil je een website delen, bijvoorbeeld naar een opdracht in Classroom of een quiz die je leerlingen moeten maken? Met één klik verstuur je een link, die direct wordt geopend op alle apparaten.

 • Meekijken op Chrome en Windows

  Werk je op school met Chromebooks en Windows-apparaten of een combinatie daarvan? Daar weet Schermcontrole wel raad mee. Vanuit één applicatie heb je alles in beeld.

Wat levert Schermcontrole je school op?

Alles in één

Op één dashboard heb je alle schermen van de leerlingen in beeld.

Voor alle apparaten

Schermcontrole is geschikt voor Windows-laptops als Chromebooks.

Jij bepaalt wat er gebeurt

Schermcontrole geeft jou als leraar de controle over wat de leerlingen doen.

Meer focus voor je leerlingen

Schermcontrole zorgt ervoor dat leerlingen beter bij de les blijven.

Aan de slag met Schermcontrole

Wil je alle voordelen doorlopen met één van onze consultants? Vraag een vrijblijvende adviesgesprek aan!

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico