Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Windows voor het onderwijs

Waar moet je eigenlijk op letten als je gaat investeren in software en devices? Het moet uiteindelijk wel opleveren wat je ervan verwacht. Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vragen. Is de keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen we er met gerichte implementatietrainingen voor dat alle teamleden uit de voeten kunnen met de devices. En bieden we ook efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de devices

Klaar voor de toekomst?

Breid je digitale klas uit met Windows 10 apparaten en realiseer betere leerresultaten, waar je ook bent. Dit met toonaangevende beveiliging, inclusiviteitstools, lange batterijduur, samenwerken via Teams en gratis Office 365.

Je Windows Device makkelijk gekoppeld aan Teams en MOO Suite

Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd in Startportaal binnen de MOO Suite en is je educatieve software en Microsoft 365 omgeving direct beschikbaar. Startportaal heeft dankzij Basishub directe koppelingen met alle relevante databases en apps die in het onderwijs gebruikt worden. Zo krijgt iedereen - leerkracht en leerling - automatisch de juiste toegang.

Meer over Startportaal

Windows devices

Kies devices die bij jouw school passen. Bekijk ze in de webshop.

Ga naar de webshop

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico