Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Inspirerende ervaringen van onze klanten

Wij kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar onze klanten kunnen dat natuurlijk nog veel beter. In onze referentieverhalen nemen we je mee in de manier waarop wij een school of stichting hebben geïnspireerd en begeleid om samen te komen tot de best passende ICT-oplossing.

Het Omnia College koos voor 24 opstellingen met Predia touchscreens

Voor vmbo-school Omnia College in Gorinchem (onderdeel van stichting OVO) mocht Heutink ICT 24 opstellingen met 75” Predia touchscreens leveren. Deze nieuwe interactieve schermen vervangen de televisies die voorheen in de lokalen stonden.

Bekijk case

PrO Hardenberg zocht een compleet pakket voor het praktijkonderwijs

PrO Hardenberg is een praktijkschool met 160 leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Heutink ICT leverde hier een totaalpakket met zowel software als hardware, inclusief deskundig advies en begeleiding bij de optimale inzet van al die middelen in de dagelijkse lespraktijk.

Bekijk case

WSKO koos compleet voor Google

Bij WSKO wordt vrijwel alleen nog gewerkt met het Google-platform en Chromebooks. WSKO heeft zelfs als eerste stichting in de Benelux de titel van Google Reference School morgen ontvangen In de voorbereiding en realisatie van deze ‘Google-only’ omgeving speelde Heutink ICT een belangrijke rol.

Bekijk case

Adenium koos bewust voor een in-company-opleiding

Een groep ICT’ers van Adenium in Friesland volgde de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid van Heutink ICT. Adenium had bewust gekozen voor een in-company-traject. Bovenschools ICT’er Anne-Jan Bruinsma legt uit waarom.

Bekijk case

Interactieve laserprojectoren voor het Niftarlake College

Guus Dreu heeft als facilitair manager bij het Niftarlake College een uitgebreid takenpakket, van het aansturen van diverse teams tot alles wat nodig is om de gebouwen in de gewenste conditie te houden. Ook inkoop en onderhoud van alles op het gebied van ICT valt onder zijn verantwoordelijkheden. In dat kader begeleidde hij de aanschaf en implementatie van tientallen interactieve Epson laserprojectoren met op maat gemaakte vlakke (Chameleon) whiteboards die Heutink ICT mocht leveren.

Bekijk case

Björn is enthousiast over de opleiding Post-hbo I-Coach

Björn Kortekaas (23) volgde de opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT. Hij werkt als ICT’-Coach en docent Frans bij een locatie van de Thorbecke Scholengemeenschap in Zwolle. Deze school, onderdeel van OOZ (zie kader), heeft zo’n 1.500 leerlingen en 140 medewerkers en biedt voortgezet onderwijs op mavo-, havo- en atheneumniveau.

Bekijk case

De BMS zocht een ontzorgende partner voor ICT op basis van visie en regie

BMS (Bisschop Möller Stichting) vindt het belangrijk om een professionele ICT-partner te hebben die op alle fronten ontzorgt. Wij gaven hieraan invulling door bijvoorbeeld onze oplossing Apparaatbeheer uit te breiden naar iOS-beheer, zodat de BMS er nu Windows-devices, Chromebooks én iPads mee kan beheren. Daarnaast hebben we een netwerkspecialist gedetacheerd die de BMS-scholen twee dagen per week terzijde staat bij technische vraagstukken.

Bekijk case

OOZ wilde één ICT-partner voor primair, voortgezet én speciaal onderwijs

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

Bekijk case

Varietas koos na fusie voor harmonisatie met Microsoft en Heutink ICT

Nadat Varietas was ontstaan uit een fusie van twee stichtingen, wilde men voor zowel leerlingen als personeel één uniforme digitale leer-werkomgeving realiseren. Om deze harmonisatie vorm te geven, koos Varietas er bewust voor om alles in de Microsoft-omgeving te bouwen.

Bekijk case

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico