Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Baarnsch Lyceum

Diverse ICT-diensten voor het Baarnsch Lyceum

Begin 2023 vroeg het Baarnsch Lyceum ons een migratie naar Microsoft te begeleiden. In de periode die volgde, kregen we nog diverse aanvullende opdrachten, waaronder het uitvoeren van onze Securityscan Normenkader.

Nadat de migratie naar Microsoft was voltooid en wij een belangrijk deel van het ICT-beheer op ons hadden genomen, kwam het Normenkader Informatiebeveiliging en Privacy aan de orde. Mark Manders, rector-bestuurder van het Baarnsch Lyceum: “Voor ons als eenpitter is het een hele klus om daar op een goede manier mee aan de slag te gaan. Dankzij de Securityscan Normenkader kregen we een goed beeld van wat we allemaal op orde hebben en wat er nog moet gebeuren. Doordat Heutink ICT de omgeving in beheer had genomen, was er op securitygebied al het een en ander geregeld, maar de scan gaf ook inzicht in wat er allemaal nog moet gebeuren. Daarbij werden de prioriteiten goed duidelijk gemaakt. We hebben dat nu netjes in de tijd weggezet, zodat we ruim voor 2027 aan de eisen van het normenkader kunnen voldoen.”

Ontdek hoe onze ICT-diensten het Baarnsch Lyceum transformeerde

Ontdek hoe onze ICT-diensten het Baarnsch Lyceum transformeerde

“Heutink ICT is een professionele partij die goed meedenkt”
Lees Mark's hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico