Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Apple voor het onderwijs

Apple en Heutink ICT hebben de handen ineen geslagen als het gaat om de inzet van devices in het onderwijs. Als Apple Authorised Reseller hebben we de juiste kennis in huis om Apple devices en technologie in de klas in te zetten. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie en onderwijs. Daarbij bieden we tevens efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de Apple devices

Klaar voor de toekomst? Wij helpen graag!

Digitaal onderwijs biedt vele mogelijkheden. Maar ICT effectief inzetten begint met de juiste inzet in de klas. Daarbij bieden onze onderwijsconsulenten een breed scala aan inspiratiesessies, bootcamps, trainingen en opleidingen om je te helpen de Apple devices en ICT in zijn algemeenheid in te zetten op een wijze die past bij jouw onderwijs. Uiteraard helpen ze ook om je te trainen in de inrichting van slimme koppelingen naar oplossingen als Apparaatbeheer, Schemcontrole en Startportaal.

Met Apparaatbeheer je Apple devices beheren

Met Apparaatbeheer bieden wij een gebruiksvriendelijke manier om je Apple-apparaten te beheren. Vanuit een tool waarin ook Windows devices en Chromebooks beheert worden, kun jij binnen een paar kliks ook je iPads, apps en instellingen beheren. Wel zo makkelijk! 

Apple devices

Kies de iPad die bij je school past, voor in de klas of voor afstandsonderwijs.

Ga naar de webshop

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico