Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
1 juli Nieuwsberichten

“Als je doelen hebt, kun je stappen zetten”

Sefa Yaldiz volgde de opleiding Netwerkbeheerder Niveau 4 aan het ROC. Toen het tijd was voor zijn stage, was hij welkom bij Heutink ICT als stagiair netwerkspecialist. “En dat beviel van beide kanten zo goed dat ik nooit meer weg ben gegaan.”

Bericht lezen
30 juni Nieuwsberichten

Heutink ICT helpt de hele zomer

Ook deze zomer draaien we op volle toeren door bij Heutink ICT: er wordt o.a. hard gewerkt aan een nieuwe MOO-suite, de doorvoer van de jaarovergangen en lancering van iPad-beheer; een mooie nieuwe feature in Apparaatbeheer. Maar we helpen niet alleen op afstand, ook op locatie. Ben jij ICT-coördinator en zie je op tegen al dat werk om het netwerk en hardware klaar te maken voor het nieuwe schooljaar? Ben je nieuw in je rol als ICT-coördinator? Of heb jij veel iPads die je in Apparaatbeheer op wilt nemen? Dan staan wij voor je klaar.

Bericht lezen
28 juni Nieuwsberichten

iPads nu ook eenvoudig te beheren in Apparaatbeheer

Het was al mogelijk om je Windowsapparaten en Chromebooks te beheren via Apparaatbeheer. Nu is daar ook de mogelijkheid bijgekomen om iPads te beheren. Net als bij Windowsapparaten en Chromebooks kan je apps nu in een keer op alle iPads installeren. Ook kan je in Apparaatbeheer de achtergrond van de iPads instellen en allerlei functies van de iPad blokkeren of juist weer vrijgeven. Zo kun je instellen dat een gebruiker apps niet kan verwijderen en de bluetooth van het apparaat uitschakelen. Je kan standaard iPad-apps zoals de camera en iMessage uitschakelen en ervoor zorgen dat tijdens schooltijd de iPads geen updates mogen installeren.

Bericht lezen
27 juni Blogs

Waarom I-Coaches onmisbaar zijn als je werk wilt maken van digitale geletterdheid

Rik Hooftman, Onderwijsadviseur

Dit is deel twee in een blogserie over het belang van I-Coaches in het primair onderwijs. De vorige keer heb ik beschreven waarin een ‘echte’ I-Coach zich onderscheidt van de traditionele ICT-coördinator. In deze aflevering wil ik de I-Coach plaatsen in het kader van een thema waar alle scholen mee aan de slag moeten: digitale geletterdheid.

Bericht lezen
23 juni Product updates

Helemaal up-to-date!

De belangrijkste updates & nieuwe features op een rij

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. We hebben een aantal veelvoorkomende suggesties uit de verschillende productborden opgepakt. Het resultaat is een aantal updates en lancering van nieuwe features die het werk voor de ICT-coördinator of leerkracht een stuk makkelijker maakt.

Bericht lezen
14 juni Nieuwsberichten

“Een functie die past bij wat ik altijd al graag wilde”

Maikel Wolsink begon in 2015 bij Heutink ICT als stagiair netwerkspecialist en is vervolgens nooit meer weggegaan. Dat wil zeggen: bijna nooit. Gelukkig bleek die korte zijstap naar een andere werkgever al snel een vergissing...

Bericht lezen
13 juni Nieuwsberichten

Samen bouwen aan een nieuwe identiteit met PlusPunt

PlusPunt is een samenwerkingsverband tussen Heutink ICT en GI+ gespecialiseerd in rebranding- en restylingtrajecten in het onderwijs. Of het nu gaat om het actualiseren van een bestaande huisstijl of een geheel nieuwe merkidentiteit, PlusPunt ontzorgt je in het totale traject. Van strategisch advies tot productie, van design tot implementatie.

Bericht lezen
7 juni Nieuwsberichten

Een Google website bouwen in één dagdeel?

Met leerlingen een Google website bouwen in één dagdeel? Dat kan en dat gaan we dan ook weer doen tijdens de Google Battle op 28 juni. Doe je mee met jouw leerlingen?

Bericht lezen
7 juni Nieuwsberichten

Met één klik toegang tot educatieve apps via de nieuwe Predia Appstore

Zet jij graag educatieve apps in tijdens jouw lessen. Dan hebben wij goed nieuws! In samenwerking met Predia en Meester Dennis zijn de educatieve apps van Meester Dennis nu ook beschikbaar in de nieuwe Predia Appstore op jouw Predia Touch Swift V2.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Is jouw opleidingsagenda voor 2022/2023 al ingevuld?

Wij bieden verschillende cursussen, bootcamps en opleidingen aan.
Ontvang de scholingsgids

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico