Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
12 januari Nieuwsberichten

Schakel eenvoudig de toetsmodus in en uit dankzij aanpassing in apparaatbeheer

Bij het in- en uitschakelen van de toetsmodus kwam redelijk wat werk kijken. Wij hebben daarom een aanpassing in het apparaatbeheer doorgevoerd om dit sneller en makkelijker te maken. Met een simpele handeling kan jij de toetsmodus starten wanneer dit nodig is.

Bericht lezen
12 januari Nieuwsberichten

Handige tips om te starten met het digitaal geletterdheid maken van je leerlingen

In deze #laatzeleren video's leggen wij uit hoe je met een aantal tips van onze onderwijsconsulenten een vliegende start kan maken met digitale geletterdheid

Bericht lezen
11 januari Klantcases

Mariska van der Brug volgde de opleiding Post-hbo I-Coach

Mariska van der Burg werkt 25 jaar in het onderwijs, waarvan de afgelopen vijf jaar bij Montessori Delft. Dat ze daar de rol van ICT'er vervult, vloeit min of meer voort uit haar afstudeeropdracht voor de Montessori-opleiding. In dat kader ontwikkelde ze een leerlijn digitale geletterdheid, en de stap naar de rol van ICT'er lag op dat moment voor de hand.

Bericht lezen
14 december Nieuwsberichten

Wereldwijde waarschuwing voor gevaarlijk beveiligingslek

Afgelopen weekend is er in de media veel aandacht geweest voor een waarschuwing van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) voor een potentieel wereldwijd beveiligingslek. Zie ook het artikel op NOS.nl.

Bericht lezen
21 december Events

Webinar: Werken met MOO & Microsoft Teams in de klas

In deze webinar staan we op een praktische wijze stil bij hoe je Microsoft Teams inzet in de klas.

Bericht lezen
25 november Klantcases

De opleiding Post-hbo I-Coach hielp Anneke Frons op weg als ICT-coördinator

Anneke Frons (28) werkt als leerkracht en ICT-coördinator op basisschool Al-Ummah in Enschede. Zij besloot de opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT te volgen om op haar school meer diepgang te kunnen brengen in haar rol van ICT-coördinator.

Bericht lezen
22 november Events

Webinar: Digitale geletterdheid

Steeds vaker hoor en lees je iets over digitale geletterdheid. Maar wat is dat nou precies? Wat moet je ermee op jouw school of in jouw klas? En hoe begin je?

Bericht lezen
17 november Events

Webinar: Verbeter de beveiliging van je Microsoft 365 omgeving

Veel scholen werken dagelijks in de online omgeving van Microsoft 365. Leerkrachten slaan hun persoonlijke documenten op in OneDrive en sturen regelmatig e-mails.

Bericht lezen
29 oktober Nieuwsberichten

Digitale geletterdheid: 5 voorwaarden om er een succes van te maken

Rik Hooftman, Onderwijsconsulent

Scholen die een goede invulling willen geven aan onderwijs in digitale geletterdheid, moeten daarvoor meestal zelf ook een digitale ontwikkeling doormaken. De onderwijsadviseurs en trainers van Heutink ICT bieden in dat proces nuttige begeleiding.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico