Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

De Predia Touch Base: de nieuwe standaard in het onderwijs

Wij vinden het belangrijk dat onze touchscreen toegankelijk, veilig en duurzaam zijn. De nieuwe Predia Touch Base voldoet aan al deze eisen. Dit nieuwe touchscreen combineert eenvoud met de laatste technologie, veiligheid en interactiviteit, en zorgt voor een duurzame en interactieve leeromgeving.

De belangrijkste voordelen op een rij

1. Veiligheid voorop

In een tijd waarin databeveiliging cruciaal is, biedt de Predia Touch Base een veilige oplossing. Het systeem slaat geen data op en heeft geen netwerkaansluitingen of ingebouwde wifi, waardoor gegevens altijd beschermd zijn tegen ongewenste toegang. Het voldoet hiermee strikt aan de GDPR-richtlijnen, waardoor zowel docenten als leerlingen in een veilige online omgeving kunnen blijven werken.

2. Lage onderhouds- en eigendomskosten

De Predia Touch Base minimaliseert onderhoudskosten en vraagt minder ICT-ondersteuning. Door het aansluiten van een eigen (beheerd) device voorkom je storingen en ben je niet meer afhankelijk van Android-updates . Dit resulteert in lagere eigendomskosten en een gerichter gebruik van schoolmiddelen. Waardoor de ICT-coördinator zijn tijd kan besteden aan het ondersteunen van het gebruik van ICT-middelen in de klas.

3. Volledige controle

Met flexibele aansluitmogelijkheden zoals een OPS-slot en USB-C aan de zijkant van het scherm, kun je eenvoudig en snel verschillende devices aansluiten. Of je nu een laptop, OPS-module of Android OPS met EDLA gebruikt, jij houdt de volledige controle over je digitale leeromgeving.

5. Meeslepende audio-ervaring en natuurlijke schrijfprecisie

Met een ingebouwde soundbar aan de bovenzijde van het scherm (95W) biedt de Predia Touch Base een uitstekende audio-ervaring, ideaal voor interactieve lessen en educatieve video's. Door toepassing van de laatste nieuwe touchtechnologie ervaar je een ongekende schrijfprecisie met palm- en objectherkenning, wat de betrokkenheid en interactie in de klas verhoogt.

De Predia touch Base, het beste op het gebied van geluid en touch-techniek, met de eenvoud en veiligheid die past binnen het onderwijs.

Meer weten over de mogelijkheden van Predia?

Onze specialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Vraag een adviesgesprek aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico