Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

3 april

Omvangrijke Sharepoint inrichting en Microsoft 365 datamigratie voor Stichting LVO

Heutink ICT realiseerde voor LVO een overkoepelend intranet voor alle medewerkers en intranetten voor meerdere scholen. In het verlengde van dit project mochten wij ook de migratie verzorgen van data vanuit een private cloud naar de cloud van Microsoft.

Bericht lezen
13 maart

Terugblik op het bestuurdersevent: Veilig en verantwoord digitaal onderwijs

Eind januari vond ons bestuurdersevent plaats waarop we met bestuurders uit het onderwijs in gesprek gingen over de toekomst van digitaal onderwijs. We trapten de dag af met een presentatie van techjournalist Daniël Verlaan.

Bericht lezen
13 maart

Direct aan de slag met privacy en security? Dit zijn onze Quick Wins

In een wereld vol digitale bedreigingen is het cruciaal dat jij als organisatie je informatiebeveiliging serieus neemt. Maar waar begin je? Onze Quick Wins bieden een duidelijk startpunt om snel aan de slag te gaan met het verbeteren van de digitale veiligheid. Zonder het gevoel verdwaald te raken in het complexe normenkader.

Bericht lezen
7 maart

Concept kerndoelen digitale geletterdheid gepubliceerd

De concept-kerndoelen digitale geletterdheid zijn bekendgemaakt door SLO en het ministerie van OCW. Goed om te zien dat ze er zijn!

Bericht lezen
28 februari

Odin Groep breidt onderwijsactiviteiten uit met overname Cloudwise

Odin Groep – moederbedrijf van Heutink ICT, Heutink ICT Gmbh en Previder - heeft de overname van IT-dienstverlener Cloudwise, een van de toonaangevende IT-specialisten in het onderwijs, bekendgemaakt.

Bericht lezen
27 februari

Podcast: Op weg naar Digitaal Veilig Onderwijs

Alles weten over privacy, cybersecurity, het normenkader en meer? Abonneer en volg onze podcast op Spotify.

Bericht lezen
15 januari

“Nu kunnen we ons onderwijs veel interactiever maken”

Stichting OVO (vier middelbare scholen en tien basisscholen in Gorinchem en de regio Merwe Donk) koos in 2023 voor Heutink ICT als ICT-partner. Dat betekende onder andere een overstap naar de MOO Suite en een migratie naar één Microsoft 365-omgeving.

Bericht lezen
21 december

Nieuw in Klasbord Ouderapp: het Documentencentrum

In continue ontwikkeling om de communicatie tussen ouders en school te verbeteren, introduceren wij een nieuwe functie binnen onze app – het Documentencentrum.

Bericht lezen
19 december

Tabbladen is toegevoegd in de MOO Suite dankzij gebruikersfeedback

We zijn blij om met jullie te delen wat we hebben geleerd van jullie waardevolle feedback op de MOO Suite. We hebben de afgelopen tijd veel tijd gestoken om deze feedback te verwerken. Hier zijn enkele belangrijke punten die we graag met jullie willen delen

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico