Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

20 juni

De Predia Touch Base: de nieuwe standaard in het onderwijs

Dit nieuwe touchscreen combineert eenvoud met geavanceerde technologie, ongeëvenaarde veiligheid en efficiëntie, en zorgt voor een duurzame en interactieve leeromgeving.

Bericht lezen
11 juni

Movare zet met de MOO Suite een flinke stap in ICT-professionalisering

In april 2024 werd de implementatie van de MOO Suite voor alle scholen van Onderwijsstichting MOVARE afgerond. De projectgroep van Heutink ICT evalueerde dit voorjaar het project met de bovenschools ICT’ers van Movare die daarvoor naar Hengelo kwamen voor een kennismaking met de hele Heutink ICT organisatie.

Bericht lezen
29 mei

“De bedoeling is dat er een olievlek-effect ontstaat”

Voor een aantal docenten van de Rotterdamse scholengroep SNZ verzorgde Heutink ICT een in-company-versie van de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid.

Bericht lezen
28 mei

“Heutink ICT is een professionele partij die goed meedenkt”

Begin 2023 vroeg het Baarnsch Lyceum ons een migratie van Google naar Microsoft te begeleiden. In de periode die volgde, kregen we nog diverse aanvullende opdrachten, waaronder het uitvoeren van onze Securityscan Normenkader.

Bericht lezen
24 mei

“Ze weten steeds precies wat er nodig is en wat de volgende stap moet zijn”

Bericht lezen
21 mei

“Ik merkte gewoon dat veel leerlingen niet computervaardig waren”

Bericht lezen
15 mei

“Ze maakten steeds heel mooi de koppeling naar de lespraktijk”

Heutink ICT mocht Stichting Entrea Onderwijs helpen bij het organiseren van een studiedag op maat. De dag was vooral gericht op het verbeteren van de digitale vaardigheden van zowel het onderwijzend als het onderwijsondersteunend personeel.

Bericht lezen
14 mei

Onderwijsadviseur Marco helpt schoolbesturen met de eerste stappen in AI

Wie heeft er intussen nog niet geëxperimenteerd met ChatGPT, Microsoft Copilot of Google Gemini?

Bericht lezen
14 mei

Onze onderwijsadviseur Wim helpt schoolbesturen als privacy officer

Onze onderwijsadviseur Wim van der Veen combineert zijn rol van ICT-regisseur bij besturen steeds vaker met die van privacy officer.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico