Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

22 maart

CPION verlengt accreditatie opleiding Post-hbo I-Coach

Onze opleiding ‘Post-hbo I-Coach’ scoort al jaren hoge waarderingscijfers. We hebben deze opleiding destijds in het leven geroepen om ICT-coördinatoren in het PO en VO te helpen een noodzakelijke verschuiving in hun rol aan te brengen. De moderne ICT’er is immers steeds minder bezig met techniek en verlegt de focus naar beleid en coaching.

Bericht lezen
21 maart

Predia inruilactie: Start nu voordelig met verduurzamen

Gaan je touchscreens al een aantal jaren mee? Dan kan het verstandig zijn om over te stappen op een nieuw scherm. De nieuwste generatie touchscreens zijn vaak een stuk energiezuiniger en beschikken over veel meer én betere functionaliteiten. Besluit je nu om over te stappen naar een nieuw scherm? Dan hebben wij een aantrekkelijke inruilactie.

Bericht lezen
20 maart

Eenvoudig energie besparen met een nieuw touchscreen

Duurzaamheid kan een logische reden zijn om tot vervanging van een scherm over te gaan. De stijgende energieprijzen en klimaatverandering vragen namelijk om een duurzame omgang met energieverbruik. De nieuwste generatie Predia touchscreens verbruiken een stuk minder energie dan andere modellen.

Bericht lezen
16 maart

Schermcontrole werkt nu nóg prettiger

De nieuwe MOO Suite van Heutink ICT is zo opgezet dat applicaties die voorheen min of meer op zichzelf stonden compleet worden geïntegreerd, voor een optimale en uniforme gebruikerservaring. De eerste applicatie waarmee dat nu is gebeurd, is Schermcontrole.

Bericht lezen
16 maart

“Ze luisteren echt naar wat de gebruiker belangrijk vindt” Lars en Tijs over hun rol als Insiders

Lars Timmermans en Tijs Grevink zijn de bovenschools ICT’ers van SKBG, een stichting met 17 basisscholen in Noord- en Oost-Gelderland. Naast deze functie staan beide heren ook nog ‘gewoon’ voor de klas. En als Heutink ICT Insiders leveren ze bovendien een bijdrage aan de ontwikkeling en optimalisatie van onze digitale oplossingen voor het onderwijs. Hoe gaat dat laatste eigenlijk in zijn werk? We vroegen het de heren zelf.

Bericht lezen
Uitgelicht
15 maart

MOO Suite: de bètaversie is bijna de officiële versie!

Op de Klantendag van Heutink ICT, 2 november vorig jaar, lanceerden we de bètaversie van de MOO Suite. Een prachtige en uiterst functionele nieuwe omgeving, waar gebruikers voor kunnen kiezen met het schuifje ‘MOO Bèta’ op hun startpagina. In dit artikel leggen we je uit waarom het een goed idee is om dat schuifje snel op ‘aan’ te zetten.

Bericht lezen
14 maart

Samen terugkijken op een mooi en stabiel jaar

Wij presenteren in ons jaarrapport de ontwikkelingen en prestaties van 2022. We hebben onze oplossingen en dienstverlening verbeterd, snel ingespeeld op veranderingen in het onderwijs en stabiliteit op onze platformen behouden. Het jaarrapport toont ook de plannen om grip te houden op de complexer wordende educatieve keten.

Bericht lezen
27 februari

De post-hbo-opleiding I-Coach bracht Björn van ICT-coördinator naar een rol als I-Coach

Bericht lezen
15 februari

Steun Vechtersbaarden voor KiKa

Ben je van plan om binnenkort devices aan te schaffen. Denk dan ook aan een garantie uitbreiding voor extra zekerheid en steun daarmee ook KiKa in de strijd tegen kanker.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico