Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

8 september

Snel met je opdrachten aan de slag dankzij Google Classroom-widget in MOO Startportaal

We zien dat steeds meer scholen gebruik maken van Google Classroom om met leerlingen te communiceren en huiswerkopdrachten te delen.

Bericht lezen
2 september

Op een soepele schoolstart!

De meeste scholen zijn weer opgestart. Soms is het even zoeken om weer in het ritme te komen.

Bericht lezen
20 augustus

Heutink ICT maakt Google omgeving veilig voor de schoolstart

Op 7 juni 2021 verscheen in FD een opvallend bericht: de Autoriteit Persoonsgegevens plaatste vraagtekens bij de bescherming van persoonsgegevens in Google Workspace (dus ook in Google Workspace for Education). Onderwijsorganisaties als SIVON trokken aan de bel, en een maand lang werd er intensief gesproken met Google.

Bericht lezen
3 augustus

"De combinatie van variatie en complexiteit maakt dit werk leuk"

Sinds begin vorig jaar werkt Harbert-Jan Dinkla (54) bij Heutink ICT als IT Engineer bij het team Operations. Zelf is hij trouwens niet zo van de Engelse termen.

Bericht lezen
26 juli

Onderwijsorganisatie viel ten prooi aan hackers "Hoe groot de gevaren zijn, besef je pas als je erdoor getroffen wordt"

Dat cybercriminaliteit ook voor het onderwijs een ernstige bedreiging vormt, ondervond een middelgrote organisatie voor primair onderwijs.

Bericht lezen
13 juli

Sander Rietjens: "Passie voor het onderwijs zit bij mij in de genen"

Sander werkte 14 jaar bij Heutink ICT toen hij bij ons weg ging. Na een korte uitstap bij een ander IT bedrijf bleef de passie voor het onderwijs kriebelen.

Bericht lezen
9 juli

Update: Risico’s van Google Workspace op scholen

We zijn blij te melden dat Google goede stappen heeft gezet om de eerder geconstateerde privacyrisco’s bij Google Workspace for Education op te lossen.

Bericht lezen
29 juni

Het uitfaseren van de Cloudassistent

De afgelopen jaren hebben wij door de inzet van de Cloudassistent veel klanten ontzorgt. Deze handige oplossing zorgde voor een snellere adoptie van het werken in de cloud.

Bericht lezen
17 juni

Gratis voor scholen met MOO Startportaal: Klasbord Ouderapp inclusief LAS-koppeling!

De vernieuwde tool werkt perfect samen met de andere oplossingen van Heutink ICT.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.