Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

11 juli

Vier 25 jaar digitalisering met ons!

Op donderdag 17 oktober 2024 vieren we 25 jaar digitalisering in het onderwijs tijdens de Heutink ICT Klantendag. Dit speciale evenement vindt plaats in het AFAS Experience Center in Leusden en belooft een inspirerende dag te worden vol terugblikken en vooruitkijken.

Bericht lezen
27 juni

Jan Arentsz stapt over naar Microsoft 365 Cloud

Vanaf 3 juni 2024 heeft Jan Arentsz een grote stap gezet in hun digitale transformatie door over te stappen van een hybride omgeving met lokale fileservers en Google Workspace naar Microsoft 365 Cloud. Deze overstap bracht alle medewerkers van twee verschillende omgevingen naar één uniforme omgeving.

Bericht lezen
26 juni

Op een zorgeloze start van het nieuwe schooljaar

Aan het begin van een nieuw schooljaar wil je als leerkracht of ICT-coördinator graag goed uit de startblokken komen.

Bericht lezen
20 juni

De Predia Touch Base: de nieuwe standaard in het onderwijs

Dit nieuwe touchscreen combineert eenvoud met geavanceerde technologie, ongeëvenaarde veiligheid en efficiëntie, en zorgt voor een duurzame en interactieve leeromgeving.

Bericht lezen
11 juni

Movare zet met de MOO Suite een flinke stap in ICT-professionalisering

In april 2024 werd de implementatie van de MOO Suite voor alle scholen van Onderwijsstichting MOVARE afgerond. De projectgroep van Heutink ICT evalueerde dit voorjaar het project met de bovenschools ICT’ers van Movare die daarvoor naar Hengelo kwamen voor een kennismaking met de hele Heutink ICT organisatie.

Bericht lezen
29 mei

“De bedoeling is dat er een olievlek-effect ontstaat”

Voor een aantal docenten van de Rotterdamse scholengroep SNZ verzorgde Heutink ICT een in-company-versie van de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid.

Bericht lezen
28 mei

“Heutink ICT is een professionele partij die goed meedenkt”

Begin 2023 vroeg het Baarnsch Lyceum ons een migratie van Google naar Microsoft te begeleiden. In de periode die volgde, kregen we nog diverse aanvullende opdrachten, waaronder het uitvoeren van onze Securityscan Normenkader.

Bericht lezen
24 mei

“Ze weten steeds precies wat er nodig is en wat de volgende stap moet zijn”

Bericht lezen
21 mei

“Ik merkte gewoon dat veel leerlingen niet computervaardig waren”

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico