Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

13 juli

Sander Rietjens: "Passie voor het onderwijs zit bij mij in de genen"

Sander werkte 14 jaar bij Heutink ICT toen hij bij ons weg ging. Na een korte uitstap bij een ander IT bedrijf bleef de passie voor het onderwijs kriebelen.

Bericht lezen
9 juli

Update: Risico’s van Google Workspace op scholen

We zijn blij te melden dat Google goede stappen heeft gezet om de eerder geconstateerde privacyrisco’s bij Google Workspace for Education op te lossen.

Bericht lezen
29 juni

Het uitfaseren van de Cloudassistent

De afgelopen jaren hebben wij door de inzet van de Cloudassistent veel klanten ontzorgt. Deze handige oplossing zorgde voor een snellere adoptie van het werken in de cloud.

Bericht lezen
17 juni

Gratis voor scholen met MOO Startportaal: Klasbord Ouderapp inclusief LAS-koppeling!

De vernieuwde tool werkt perfect samen met de andere oplossingen van Heutink ICT.

Bericht lezen
17 juni

Schermcontrole heeft een frisse look & feel!

Met deze handige app kun je als leraar je leerlingen helpen gefocust te blijven, door een oogje in het zeil te houden, schermen even op slot te zetten of websites direct op hun apparaat te openen.

Bericht lezen
17 juni

Nieuwe privacydiensten

Privacy en AVG blijven 'hot items' in het onderwijs. In samenwerking met Privacy op School, hét AVG-expertisecentrum voor het onderwijs, biedt Heutink ICT voortaan diverse diensten om schoolbesturen te helpen de informatiebeveiliging en privacy goed op orde te krijgen.

Bericht lezen
11 juni

Matthijs Altena over de servicedesk

Matthijs Altena (38), Support Specialist Major Accounts, volgde de opleiding MBO Netwerkbeheer Niveau 4. Nadat hij die met succes had afgerond, werkte hij bij diverse werkgevers voordat hij zijn draai vond bij Heutink ICT. Lees hier waarom Matthijs graag werkt bij de Servicedesk.

Bericht lezen
11 juni

Breng je interne communicatie en samenwerking naar een hoger niveau met Schoolintranet

Goede interne communicatie binnen een school of stichting is essentieel om goed te kunnen samenwerken.

Bericht lezen
10 juni

Verbeter de zichtbaarheid van je school

Onderwijs is de belangrijkste kerntaak voor een school. Maar daarnaast leven we nu in een tijd waarin je als school ook moet laten zien wie je bent, wat je kan bieden en wat jouw school onderscheidend maakt.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.