Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

10 mei

“Je krijgt hier veel ruimte om zelf kansen te creëren en te pakken”

Nikki Hunder kwam bij Heutink ICT aan boord in juni 2018. Ze begon destijds als Accountmanager New Business en heeft sindsdien in diverse functies verschillende kanten van het bedrijf kunnen ontdekken. “Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd!”

Bericht lezen
20 april

De nieuwe Scholingsgids is uit!

Download de scholingsgids op onze website en oriënteer je op de invulling van de opleidingsagenda op jouw school!

Bericht lezen
14 april

Wat ga jij het komende jaar doen aan professionalisering?

Als onderwijsprofessional doe je elke dag wat je kunt voor je leerlingen en wil je hen de best mogelijke kansen bieden om zich te ontwikkelen. Alleen daarom al is professionalisering iets waar je eigenlijk vanzelfsprekend mee bezig bent. Je wilt steeds beter te worden in wat je doet, temeer omdat je werkt in een organisatie die zelf ook lerend is. Juist door jouw persoonlijke ontwikkeling kun je leerlingen steeds weer een stapje verder brengen.

Bericht lezen
11 april

We kijken terug op een succesvolle #IPON2022!

We vonden het erg leuk jullie allemaal te ontmoeten! Ons team van accountmanagement heeft veel bezoekers kunnen inspireren met onze nieuwe ontwikkelingen.

Bericht lezen
31 maart

Ontdek de nieuwe ICT ontwikkelingen voor het onderwijs op de IPON

Na twee jaar zonder evenementen en beurzen, kunnen we elkaar eindelijk weer ontmoeten op de IPON 2022.

Bericht lezen
10 maart

Nieuwe Predia Cart 24: de oplaadkar voor kleine lokalen en groepen

Het assortiment laad- en opbergoplossingen van Predia is uitgebreid met een kleinere versie, de Predia Cart 24 UV-C. Deze compacte versie kan 24 apparaten opladen en is daarom ideaal voor gebruik in kleinere klaslokalen of groepen.

Bericht lezen
10 maart

Privacytoets op Microsoft Teams

Wellicht heb je het al vernomen in de media: de systemen Microsoft Teams in combinatie met OneDrive en SharePoint zijn getoetst op gebied van veiligheid en privacy. Uit de voorlopige resultaten blijkt dat er een verhoogd risico bestaat voor de uitwisseling en opslag van gevoelige en bijzondere persoonsgegevens.

Bericht lezen
7 maart

Word jij dit jaar Specialist Digitale Geletterdheid? De data van de opleiding zijn nu bekend!

De data van onze nieuwe opleiding Specialist Digitale Geletterdheid voor 2022-2023 zijn bekend. Vanaf september gaan we de opleiding, naast in-company, ook op vier verschillende locaties verspreid door het land geven.

Bericht lezen
12 januari

Schakel eenvoudig de toetsmodus in en uit dankzij aanpassing in apparaatbeheer

Bij het in- en uitschakelen van de toetsmodus kwam redelijk wat werk kijken. Wij hebben daarom een aanpassing in het apparaatbeheer doorgevoerd om dit sneller en makkelijker te maken. Met een simpele handeling kan jij de toetsmodus starten wanneer dit nodig is.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico