Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Nieuwe Spelling Race App in de Predia Appstore

We zijn blij met de nieuwe educatieve app die beschikbaar is in de Predia appstore: Spelling Race. Het resultaat van een samenwerking tussen Heutink ICT en Meester Dennis, met als doel om spelling op een speelse en uitdagende manier te oefenen in de klas.

Wat doet de Spelling Race app?

Spelling Race is een interactieve en dynamische app waarin leerlingen hun spellingvaardigheden kunnen verbeteren terwijl ze racen tegen elkaar. Het spel combineert snelheid met spelling door leerlingen in een raceauto te laten stappen en hen uit te dagen om de juiste letters te verzamelen om woorden te vormen. Terwijl ze over de baan scheuren, moeten ze hindernissen ontwijken en de woorden zo snel en correct mogelijk voltooien. Het einddoel? De snelste én beste speller van de klas worden!

Beschikbaar in de Predia Appstore

Spelling Race is vanaf nu beschikbaar in de Predia appstore en kan door leerkrachten eenvoudig worden geïnstalleerd op het touchscreen in de klas. Laat je leerlingen op een leuke manier werken aan hun spelling en ontdek wie van hen de ultieme kampioen wordt!

Let op! de app is uitsluitend in het Nederlands te spelen, waardoor het ideaal is voor het oefenen van spelling binnen het Nederlandse taalonderwijs.

Meer weten over de mogelijkheden van Predia?

Onze specialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Vraag een adviesgesprek aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico