Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

7 november

De nieuwe MOO Suite: gemaakt voor de gebruiker

Bericht lezen
3 november

Najaarsactie: is je touchscreen toe aan vervanging?

De hele maand november geven wij 350 euro korting op een standaard touchscreen set.
Bericht lezen
2 november

Heutink ICT lanceert nieuwe softwaresuite voor het onderwijs

Heutink ICT, onderwijsspecialist in het PO en VO, heeft vandaag op haar klantendag op de KNVB Campus in Zeist, ten overstaan van 300 klanten een nieuwe softwaresuite gelanceerd.

Bericht lezen
18 oktober

“Ik ben heel blij met de kansen die ik hier heb gekregen”

Daphne Jansen ging begin 2021 aan de slag als stagiaire bij Heutink ICT. Vanaf dat moment is het snel gegaan met haar loopbaan binnen ons bedrijf: sinds 1 september 2022 heeft Daphne de functie van Sales Consultant.

Bericht lezen
7 oktober

Geef iPads een nieuw leven

Heutink ICT geeft iPads een nieuwe leven. Het betreft hier iPads die gebruikt zijn tijdens een groot project. De iPads zijn gecontroleerd en voorzien van het Keurmerk Refurbished.

Bericht lezen
5 oktober

5 oktober: Dag van de Leerkracht

Wij vroegen een aantal leerlingen wat ze nou van hun leerkracht vinden? Zie hier de leuke reacties.

Bericht lezen
23 september

Personeelsweekend 2022 - Jupp's Biergarten Duitsland

Bekijk hier de aftermovie van het Heutink ICT Personeelsweekend.

Bericht lezen
22 september

Mediawijs met Heutink ICT en Myndr

Het is nog ver weg, maar begin november is het de week van de mediawijsheid. Mooi moment om even stil te staan bij de impact de digitale wereld en hoe we ons hierin bewegen.

Bericht lezen
13 september

“Wij hebben sterk ingezet op visie en regie”

De BMS (Bisschop Möller Stichting) is een katholiek schoolbestuur voor 33 basisscholen in Friesland. Met 600 medewerkers verzorgen deze scholen onderwijs voor meer dan 6200 leerlingen.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico