Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

28 februari

Odin Groep breidt onderwijsactiviteiten uit met overname Cloudwise

Odin Groep – moederbedrijf van Heutink ICT, Heutink ICT Gmbh en Previder - heeft de overname van IT-dienstverlener Cloudwise, een van de toonaangevende IT-specialisten in het onderwijs, bekendgemaakt.

Bericht lezen
27 februari

Podcast: Op weg naar Digitaal Veilig Onderwijs

Alles weten over privacy, cybersecurity, het normenkader en meer? Abonneer en volg onze podcast op Spotify.

Bericht lezen
15 januari

“Nu kunnen we ons onderwijs veel interactiever maken”

Stichting OVO (vier middelbare scholen en tien basisscholen in Gorinchem en de regio Merwe Donk) koos in 2023 voor Heutink ICT als ICT-partner. Dat betekende onder andere een overstap naar de MOO Suite en een migratie naar één Microsoft 365-omgeving.

Bericht lezen
21 december

Nieuw in Klasbord Ouderapp: het Documentencentrum

In continue ontwikkeling om de communicatie tussen ouders en school te verbeteren, introduceren wij een nieuwe functie binnen onze app – het Documentencentrum.

Bericht lezen
19 december

Tabbladen is toegevoegd in de MOO Suite dankzij gebruikersfeedback

We zijn blij om met jullie te delen wat we hebben geleerd van jullie waardevolle feedback op de MOO Suite. We hebben de afgelopen tijd veel tijd gestoken om deze feedback te verwerken. Hier zijn enkele belangrijke punten die we graag met jullie willen delen

Bericht lezen
13 december

Een succesvolle primeur voor de Presentis-koppeling

Bij Heutink ICT zijn we continu bezig onze MOO Suite nog gebruiksvriendelijker en completer te maken. We gaan voor zoveel mogelijk functionaliteit met zo min mogelijk gedoe, en dat allemaal in één herkenbare look & feel.

Bericht lezen
7 december

Vergelijk de Predia Touch Swift 3 met de Touch Swift 4

Overweeg je nieuwe touchscreens aan te schaffen voor jouw school, maar weet je niet welke je moet kiezen? Laten we de Predia Touch Swift 3 en de Touch Swift 4 vergelijken, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw onderwijs.

Bericht lezen
7 december

Draadloos casten naar een Predia touchscreen

In ieder klaslokaal hangt tegenwoordig wel een touchscreen waar de leerkracht de les op kan geven.

Bericht lezen
7 december

Nieuwe Predia Touch Swift 4: Innovatie voor het klaslokaal

Predia, ons vertrouwde merk voor interactieve touchscreens, heeft een nieuw touchscreen ontwikkeld: de Predia Touch Swift 4.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico