Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

18 mei

Kleuters & ICT van visie naar werkwijze

Voordat je begint met het gebruiken van ICT in de kleutergroepen, is het van belang om ervoor te zorgen dat je werkt vanuit een goede basis.

Bericht lezen
22 april

Office 365 of Google? Wij bieden het beste van twee werelden!

Microsoft Office 365 of Google Workspace for Education? Steeds meer scholen kiezen voor een slimme hybride combinatie van beide.

Bericht lezen
15 april

Nieuw: de simpelste manier om je devices te desinfecteren

Standaard bij de Predia 36 oplaadkar en de Predia Wallcab muurkast: een UV-C-lichtpakket dat je devices desinfecteert zonder dat je er zelf werk aan hebt.

Bericht lezen
15 april

20 jaar digitalisering in het onderwijs

Toen Rogier Borggreve bij Heutink ICT begon was IT in het onderwijs nog geen gemeengoed. Sterker nog, de meeste scholen hadden geen computers en geen internet. Inmiddels is dat heel anders: IT is niet meer weg te denken uit scholen. Rogier was betrokken bij de oprichting van Heutink ICT in 1999 en is nu directeur. Samen met hem blikken we terug op de veranderingen in de afgelopen twee decennia.

Bericht lezen
14 april

Podcast als verwerkingsopdracht

Een eigentijdse manier om je lessen leuker te maken.

Bericht lezen
12 april

Vloggen als verwerkingsopdracht

Daar worden je leerlingen enthousiast van.

Bericht lezen
6 april

8 ICT-begrippen uitgelegd

Je hoort ze vaak, maar wat betekenen ze precies?

Bericht lezen
2 maart

Onderzoek privacyrisico’s Google Workspace

Op 1 maart werd bekend dat Google niet aan alle voorwaarden voldoet bij het verzamelen van metadata.

Bericht lezen
15 februari

Hybride Onderwijs: hoe richt je dat in?

Om dat goed te doen komen er best uitdagende vragen op je af.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.