Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

27 november

Wij gaan voor 5-sterrenservice!

Afgelopen maand werd voor de medewerkers van onze afdeling Dienstverlening een speciale trainingsavond georganiseerd om stil te staan bij de wijze waarop we onze klanten ondersteunen.

Bericht lezen
30 oktober

“Onze ervaring in het po vormt een sterke basis voor digitalisering in het vo”

Heutink ICT is marktleider in het primair onderwijs maar heeft in de loop der jaren ook steeds meer voet aan de grond gekregen in het voortgezet onderwijs.

Bericht lezen
12 oktober

Devices via Heutink ICT. Hoe verantwoord is dat?

Een investering in devices is tegenwoordig vaker een vervanging dan een uitbreiding. Om die reden hebben we de ‘omruildoos’ geïntroduceerd.

Bericht lezen
28 september

Post BETT meeting: Samen terugblikken, nagenieten en vooruitkijken!

Het was een inspirerende Post BETT meeting voor de deelnemers van onze Studiereis BETT 2023. Samen keken we terug en gingen we in gesprek over hoe digitalisering in het onderwijs zich ontwikkelt.

Bericht lezen
18 september

Heutink ICT en Presentis gaan samenwerking aan voor digitalisering van praktijk- en gespecialiseerd onderwijs

Wij helpen bij de digitalisering van de onderwijsprocessen en een efficiënte en veilige inzet van ICT.

Bericht lezen
1 september

Veilig leren en werken met Google? Vervang dan nu je oude Chromebooks!

SIVON en SURF zijn – mede namens de Nederlandse overheid - met Google overeengekomen dat de Chromebooks veilig gebruikt kunnen worden mits voldaan wordt aan een 4-tal stappen. Stap 4 is het vervangen van verouderde Chromebooks. Een noodzakelijke stap om de privacy te waarborgen en te voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

Bericht lezen
31 augustus

Belangrijke beveiligingsmaatregelen in Microsoft 365 en Azure

Gisteren (op woensdag 30 augustus 2023) heeft APS IT een bericht gedeeld met al hun klanten over een groot incident bij een PO en VO school waar kwaadwillenden via een Microsoft 365-account zijn binnengedrongen op de Azure Portal van de scholen.

Bericht lezen
29 augustus

Klaar voor het normenkader?

In 2027 moeten alle scholen in Nederland voldoen aan de regels van het veelbesproken normenkader voor digitale veiligheid. Heel belangrijk, maar voor het onderwijs is het over het algemeen geen dagelijkse kost merken we.

Bericht lezen
25 augustus

Google Workspace past het inloggen op apps van derden vanaf 23 oktober 2023 aan

Als gebruiker ken je vast wel de knop “Inloggen met je Google-account”. Deze techniek wordt door Google gefaciliteerd om gebruikers eenvoudig en zonder het aan hoeven maken van een nieuw account in te laten loggen op websites en applicaties van derden.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico