Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Odin Groep breidt onderwijsactiviteiten uit met overname Cloudwise

Groei, innovatie, synergie en passie voor het onderwijs zijn drijfveren voor overname

Odin Groep – moederbedrijf van Heutink ICT, Heutink ICT GmbH en Previder - heeft de overname van IT-dienstverlener Cloudwise, een van de toonaangevende IT-specialisten in het onderwijs, bekendgemaakt. Met deze stap verstevigt Odin Groep haar positie in het onderwijs.

Nog betere ICT-dienstverlening voor het onderwijs

Cloudwise zet haar bedrijfsvoering met de huidige directie en management voort en krijgt daarbij volwaardige toegang tot de faciliteiten en kennis van de groep. Odin Groep gaat met Heutink ICT en Cloudwise onderzoeken waar synergievoordelen te behalen zijn met de intentie om samen de ICT-dienstverlening voor het primair- en voortgezet onderwijs nog beter te maken. Lees het hele persbericht op de website van Odin Groep.

Lees hier het hele persbericht

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico