Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

Direct aan de slag met privacy en security? Dit zijn onze Quick Wins

In een wereld vol digitale bedreigingen is het cruciaal dat je informatiebeveiliging serieus neemt. Maar waar begin je? Onze Quick Wins bieden een duidelijk startpunt en bestaan uit 3 privacy- en securitymaatregelen die je vandaag al kunt nemen. Vergeet daarbij niet de menselijke kant. Je kunt je techniek nog zo goed op orde hebben vergeet niet om ook je collega's te trainen en hun bewust te maken van de gevaren.

Start direct met onze Quick Wins

  • 1. Multi Factor Authenticatie (MFA)

    Met MFA voeg je een extra beveiligingslaag toe boven op je gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord. Dit gebeurt door een extra verificatie, zoals een app op je smartphone of een SMS-bericht. MFA verkleint de kans op ongeautoriseerde toegang en is een simpele, maar effectieve eerste stap naar een veiliger digitaal bestaan.

  • 2. Advanced Threat Protection (ATP)

    In je digitale werkomgeving bieden zowel Microsoft als Google geavanceerde beschermingsmechanismen (ATP) om je mailbox en browser te beveiligen tegen een scala aan bedreigingen zoals virussen, spam, malware, en phishing. ATP staat centraal in onze aanpak om proactief digitale gevaren het hoofd te bieden.

  • 3. Online back-up

    Ook met sterke preventieve maatregelen, kan het voorkomen dat bestanden verloren gaan of beschadigd raken. Onze online back-up service gaat een stap verder dan de standaardoplossingen van Microsoft en Google door back-ups te maken op externe locaties, met langere bewaartermijnen en gedetailleerde herstelopties. Zo heb je altijd een vangnet.

Tot slot

Deze Quick Wins bieden je een praktische en toegankelijke manier om direct je digitale veiligheid te verbeteren. Door de focus te leggen op zowel technische oplossingen als menselijke bewustwording, rusten we je organisatie uit om de digitale bedreigingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden. Begin vandaag nog met het implementeren van deze Quick Wins en zet de stap naar een veiliger digitale toekomst.

Aan de slag met Privacy & Security?

Hoe krijg je grip op veilig digitaal onderwijs? En dat op zo’n manier dat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt? Heutink ICT helpt je verder!

Plan een adviesgeprek

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico