Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Draadloos casten naar een Predia touchscreen

In ieder klaslokaal hangt tegenwoordig wel een touchscreen waar de leerkracht de les op kan geven. Vaak wordt er verbinding gemaakt door een computer of laptop op het touchscreen aan te sluiten, maar dit kan veel eenvoudiger én veiliger met draadloos casten via Bytello Share. Maar wat is het voordeel van draadloos casten? Dat leggen we je uit in dit artikel.

De 5 voordelen van draadloos casten

1. In beide richtingen delen

Met Bytello Share is het mogelijk om je laptopscherm te verbinden met een Predia touchscreen. Deel je informatie op het touchscreen voor de hele klas, op individuele apparaten of deel het beeld van het touchscreen naar jouw laptop. Om verbinding te kunnen maken moeten het device en de touchscreen op hetzelfde netwerk verbonden zijn.

2. Behoud privacy

Met Bytello Share kies je zelf wat je wilt delen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je per ongeluk een privé venster laat zien op het scherm. Jij hebt de controle over welke informatie met de klas wordt gedeeld. De castfunctie beschikt over een beveiligingsinstelling waarmee de leerkracht toestemming moet geven om een beeld te kunnen delen.

3. Gebruik touchfunctie op het scherm én je laptop

Met Bytello Share kun je zowel de touch bedienen op het touchscreen als op de verbonden devices. Zo kun je bijvoorbeeld interactie mogelijk maken vanaf je eigen apparaat of dat van je leerlingen.

4. Flexibel samenwerken

Wil je naast het gedeelde scherm ook andere apps gebruiken? Dat kan met de zwevend venstermodus van Bytello Share. Hiermee zet je het gedeelde scherm om naar een zwevend venster. Plaats bijvoorbeeld het scherm van je laptop naast het whiteboard om notities te kunnen maken bij je presentatie.

5. Cast eenvoudig via de webpagina

Naast het downloaden van de Bytello Share app, kun je nu ook eenvoudig casten via de webpagina. Ga naar share.bytello.com en deel direct je scherm.

Meer weten over de mogelijkheden van Predia?

Onze specialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Vraag een adviesgesprek aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico