Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Nieuw in Klasbord Ouderapp: het Documentencentrum

In continue ontwikkeling om de communicatie tussen ouders en school te verbeteren, introduceren wij een nieuwe functie binnen onze app – het Documentencentrum. Deze toevoeging biedt ouders een georganiseerde hub voor alle relevante schoolinformatie, waaronder documenten, afbeeldingen, nieuwsbrieven en handige links.

Waarom het Documentencentrum?

Het Documentencentrum, te vinden onder de knop 'Media' op zowel de webpagina als de app, is ontworpen om ouders een naadloze ervaring te bieden bij het vinden, beheren en downloaden van essentiële schoolgerelateerde informatie. Of het nu gaat om schoolformulieren, foto's van evenementen, belangrijke aankondigingen of handige links naar educatieve hulpmiddelen, alles is netjes georganiseerd in één overzichtelijke omgeving.

Lancering

We zijn blij aan te kondigen dat deze opwindende functie vanaf eind december beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers. Dit stelt ouders in staat om het nieuwe jaar te beginnen met een verbeterde en efficiëntere communicatie met de school.

Afsluiting

Met het Documentencentrum zetten wij een stap voorwaarts in het stroomlijnen van de ouder-schoolcommunicatie. We geloven dat deze toevoeging ouders zal helpen om beter betrokken te blijven bij het schoolleven van hun kinderen. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de release en ontdek hoe deze nieuwe functie de schoolervaring van ouders zal verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden van Klasbord Ouderapp

Vlot, veilig en consistent communiceren met ouders en verzorgers? Ga aan de slag met Klasbord Ouderapp. Maak snel een account aan en begin met jouw gratis tijdlijn.

Lees meer

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico