Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar overzicht

Tabbladen is toegevoegd in de MOO Suite dankzij gebruikersfeedback

We zijn blij om met jullie te delen wat we hebben geleerd van jullie waardevolle feedback op de MOO Suite. We hebben de afgelopen tijd veel tijd gestoken om deze feedback te verwerken. Daaruit is nu de nieuwe tabbladen functie ontstaan. Hier zijn enkele belangrijke punten die we graag met jullie willen delen.

Groeperen van tegels doormiddel van tabbladen
Het enthousiasme over de tabsoplossing voor het groeperen van tegels is geweldig! Hiermee kunnen jullie snel en efficiënt de juiste tegel vinden binnen je eigen groep.

Tegelgrootte en overzicht
Goed nieuws! De feedback op de huidige tegelgrootte is positief. De huidige grootte biedt voldoende ruimte zonder te veel te hoeven scrollen. En in dit overzicht helpt de nieuwe tabladen functie natuurlijk ook.

Verplaatsen van tegels
We begrijpen dat het verplaatsen van tegels essentieel is. Drag & Drop blijft de hoofdmodus voor het verplaatsen van tegels binnen je Startportaal en tussen je verschillende tabbladen.

MOO Suite: dé educatieve suite voor het onderwijs

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en features van deze complete suite

Meer over MOO Suite

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico