Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Schoolstart

Aan het begin van een nieuw schooljaar wil je als leerkracht of ICT-coördinator graag goed uit de startblokken komen. Dat is vooral een kwestie van voorbereiding. Als je er nu voor zorgt dat een aantal zaken perfect geregeld is, heb je daar straks het hele schooljaar plezier van. De twee handige checklists helpen je daarbij. Download ze hieronder.

Wij staan voor je klaar!

Je kunt ons ook altijd bellen op 074 - 240 46 66. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.
Naar de servicepagina

Wij staan voor je klaar!

Je kunt ons ook altijd bellen op 074 - 240 46 66. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.
Naar de servicepagina

Twee checklists

Om je een handje te helpen bij het treffen van de genoemde voorbereidingen, hebben we twee checklists opgesteld die je kunt bekijken en/of downloaden.

Google Workspace for Education veilig gebruiken. Hoe regel ik dat?

Goed nieuws! Op 8 juli is overeenstemming bereikt met Google over maatregelen gericht op de eerder geconstateerde privacyrisco’s bij Google Workspace for Education. Dit betekent dat scholen gebruik kunnen blijven maken van Google Workspace for Education, mits de school en/of hun netwerkbeheerder 3 handelingen uitvoeren. Kennisnet heeft een uitvoerig informatiepakket samengesteld om scholen daarbij te ondersteunen. Met die informatie zijn wij aan de slag gegaan om zoveel mogelijk zaken voor jou op te pakken. Dat is gelukt! Al blijven er wel een aantal zaken over die je zelf uit moet voeren of waar je over na moet denken.

Een handig hulpportaal voor MOO Startportaal

Naast de beide checklists bieden we je een handig hulpportaal waar je nog veel meer informatie kunt vinden. Deze informatie is verdeeld over twee categorieën:

• Veel gestelde vragen

Bij iedere schoolstart zijn er bepaalde vragen die altijd weer voorbijkomen bij onze servicedesk. Zoals: "Ik kan niet inloggen, wat nu?" Of: "Ik heb een lege startpagina!" Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen rond de schoolstart bij elkaar gezet. Hopelijk kun je hierdoor sneller aan de slag!


• Instructievideo’s

Vind jij het prettig om uitleg te krijgen aan de hand van video’s? Bijvoorbeeld over hoe je programma’s toewijst aan de leerlingen van je lesgroep? Op deze pagina vind je een serie verhelderende filmpjes over een aantal basishandelingen in MOO Startportaal. Zien is doen!


Een vraag over een ander product of dienst?

Vind snel je antwoord over een product of dienst door te zoeken via deze overige hulpportalen:

Klasbord Ouderapp
Apparaatbeheer
Netwerkbeheer
Presentatiemiddelen
Deklas.nu
Schermcontrole

Je kunt ons ook altijd bellen op 074 - 240 46 66. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.

Veilige printeraansturing in Windows

Momenteel speelt er een beveiligingsissue rond de printeraansturing in Windows. Een gebruiker met beperkte toegang tot het systeem, kan hierdoor met de juiste middelen beheerrechten verkrijgen. Microsoft werkt aan een oplossing voor dit probleem en zal via een update de oplossing implementeren. Ondanks alle aandacht voor veiligheid, kan dit soms gebeuren. Om misbruik op je computer te minimaliseren, is het te allen tijde van belang om zorgvuldig met uw computerveiligheid om te gaan.

Lees in dit artikel onze tips hoe je veilig op je computer kan werken.

Neem contact op

Wil je weten hoe Heutink ICT jouw school verder kan helpen? Neem dan contact op!

Neem contact op
>

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico