Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
15 februari Nieuwsberichten

Steun Vechtersbaarden voor KiKa

Onze collega Matthijs van den Langenberg MSc zamelt samen met Olaf geld in voor KiKa. Onder de naam Vechtersbaarden voor KiKa leggen ze tijdens de KiKa Extreme Ironman 70.3 een halve Triathlon af, waarbij ze zwemmend, fietsend en rennend 113 km afleggen. Een super mooi initiatief waar wij als Heutink ICT graag aan mee helpen!

Bericht lezen
8 februari Nieuwsberichten

Onderwijsadviseur Wim van der Veen helpt schoolbesturen als Privacy Officer

“Vanuit de scholen is er veel vraag naar dit soort expertise”

De meeste scholen hebben op het gebied van de AVG hun zaakjes intussen aardig op orde. Maar in de dynamische wereld van nu is en blijft Privacy – en daarmee samenhangend Security – een hot item. Onze onderwijsadviseur Wim van der Veen mag zich na het volgen van een boeiende cursus Privacy Officer noemen. Hij biedt nu als zodanig ook zijn diensten aan, veelal als onderdeel van zijn rol als ICT-regisseur bij scholen en besturen.

Bericht lezen
19 januari Nieuwsberichten

Innovatie & Ontwikkeling gaat los tijdens de Researchweken

De afdeling Innovatie & Ontwikkeling van Heutink ICT bestaat uit een aantal teams die softwareontwikkeling en (gebruikers)praktijk bij elkaar brengen. De leden van deze teams hebben niet alleen kennis, ervaring en skills in huis, maar ook heel veel puur enthousiasme voor hun vak.

Bericht lezen
19 januari Product updates

Helemaal up-to-date!

De belangrijkste updates & nieuwe features op een rij

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. We hebben een aantal veelvoorkomende suggesties uit de verschillende productborden opgepakt. Het resultaat is een aantal updates en lanceringen van nieuwe features die het werk voor de ICT-coördinator of leerkracht een stuk makkelijker maakt.

Bericht lezen
29 december Nieuwsberichten

Intel® Skills for Innovation volgens Heutink ICT

Wil jij met je leerlingen aan de slag met actuele thema’s als computational skills en STEAM? Dan is Intel® Skills for Innovation wat je zoekt. Met dit gratis educatieve platform bereid je kinderen voor op de wereld (en de arbeidsmarkt!) van morgen.

Klik hier voor meer over Intel Skills for Innovation

Bericht lezen
23 december Nieuwsberichten

WSKO koos compleet voor Google

Bij WSKO (Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs) werken zowel leerlingen als leerkrachten uitsluitend met het Google-platform en Chromebooks. De enkele pc’s die op de scholen nog te vinden zijn, worden gebruikt door directie, ib’ers en administratie of voor de aansturing van digitale borden. In de voorbereiding en realisatie van deze ‘Google-only’ omgeving heeft Heutink ICT een belangrijke rol mogen spelen.

Bericht lezen
20 december Nieuwsberichten

Onze slimme oplossing voor digitaal toetsen

Wij bieden slimme oplossingen voor veilig digitaal toetsen en examineren. In twee varianten, speciaal ontwikkeld voor Chromebooks. Met deze oplossingen weet je zeker dat de devices zijn afgeschermd van internet en informatiedragers – en dat fraude dus wordt voorkomen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de hardware die je nodig hebt voor een complete en eveneens ‘fraudevrije’ digitale toetsomgeving.

Bericht lezen
19 december Nieuwsberichten

Al meer dan 1000 scholen toegang tot de MOO Suite

Op 2 november hebben we de bèta versie MOO Suite feestelijk gelanceerd. Sinds die livegang hebben al meer dan 1000 scholen aangegeven dat zij de nieuwe omgeving met daarin Startportaal en Basishub beschikbaar willen hebben op hun school of stichting.

Bericht lezen
14 december Nieuwsberichten

Gebruikte devices én een mooie cheque voor Stichting getITfree

De Stichting getITfree zet zich in om afgeschreven (c.q. defecte) laptops en andere devices zo op te knappen dat ze weer geschikt zijn voor gebruik. De devices worden dan via instanties in bruikleen gegeven aan gezinnen die zelf niet over middelen beschikken om een apparaat aan te schaffen dat kinderen voor school nodig hebben. Het kan ook gaan om situaties waarin mensen een device nodig hebben om online allerlei zaken te kunnen regelen. Zoals internetbankieren, sollicitatiebrieven schrijven en per e-mail versturen, en belastingaangifte doen. Bij Heutink ICT vinden we het belangrijk – en zien we het zelfs als een grondrecht – dat mensen toegang hebben tot technologie. Daarom hebben we al enkele jaren een bijzondere samenwerking met getITfree.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico