Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Selecteer categorie
  • Klantcases
  • Events
  • Nieuws
3 juli Events

Google event 'The Anywhere School'

Heb jij je al aangemeld voor The Anywhere School, het gratis online evenement van Google op 23 juni?

Bericht lezen
29 juni Nieuwsberichten

Het uitfaseren van de Cloudassistent

De afgelopen jaren hebben wij door de inzet van de Cloudassistent veel klanten ontzorgt. Deze handige oplossing zorgde voor een snellere adoptie van het werken in de cloud. Nu we vier jaar verder zijn is de meerwaarde ten opzichte van de standaard tools die Microsoft zelf hiervoor beschikbaar stelt (OneDrive for Business) niet groot meer. Dit heeft er dan ook toe geleid dat we hebben besloten per 1 januari 2022 te stoppen met het product 'Cloudassistent'.

Bericht lezen
17 juni Nieuwsberichten

Gratis voor scholen met MOO Startportaal: Klasbord Ouderapp inclusief LAS-koppeling!

Nadat wij als Heutink ICT vorig jaar Klasbord hadden overgenomen, hebben we deze tool ingrijpend vernieuwd, voorzien van meer functies en omgedoopt tot Klasbord Ouderapp. De vernieuwde tool werkt perfect samen met de andere oplossingen van Heutink ICT. Het is het ideale middel om ouders op de hoogte te houden en mooie momenten te delen in de vorm van foto’s en video’s via de mobiele app. En voor scholen die gebruikmaken van MOO Startportaal is het nu zelfs nog aantrekkelijker om met Klasbord Ouderapp te werken. Deze scholen hebben vanaf nu namelijk ook toegang tot de gratis tijdlijn in Klasbord Ouderapp, inclusief LAS-koppeling.

Bericht lezen
17 juni Nieuwsberichten

Schermcontrole heeft een frisse look & feel!

Bij Heutink ICT zijn we druk bezig onze producten een zo uniform mogelijke uitstraling te geven. De volgende stap die we in dit proces zetten, betreft Schermcontrole. Met deze handige app kun je als leraar je leerlingen helpen gefocust te blijven, door een oogje in het zeil te houden, schermen even op slot te zetten of websites direct op hun apparaat te openen.

Bericht lezen
17 juni Nieuwsberichten

Nieuwe privacydiensten

Privacy en AVG blijven 'hot items' in het onderwijs. In samenwerking met Privacy op School, hét AVG-expertisecentrum voor het onderwijs, biedt Heutink ICT voortaan diverse diensten om schoolbesturen te helpen de informatiebeveiliging en privacy goed op orde te krijgen. Lees meer.

Bericht lezen
11 juni Nieuwsberichten

Matthijs Altena over de servicedesk

Matthijs Altena (38), Support Specialist Major Accounts, volgde de opleiding MBO Netwerkbeheer Niveau 4. Nadat hij die met succes had afgerond, werkte hij bij diverse werkgevers voordat hij zijn draai vond bij Heutink ICT. Hij kwam aanvankelijk aan boord als netwerkspecialist in de buitendienst en werkt nu met veel plezier in het team van de Servicedesk.

Bericht lezen
11 juni Nieuwsberichten

Breng je interne communicatie en samenwerking naar een hoger niveau met Schoolintranet

Goede interne communicatie binnen een school of stichting is essentieel om goed samen te werken. Schoolintranet is dé digitale werkomgeving voor iedereen die op school werkt. Het biedt medewerkers ruimte voor interactie en zorgt voor meer betrokkenheid. Daarnaast brengt het overzicht en structuur in al hun Office 365- of Google Workspace for Education-applicaties. Maar hoe draagt Schoolintranet bij aan de interne communicatie en samenwerking binnen de school of stichting? In dit blog vertelt Arjan van den Belt hier meer over.

Bericht lezen
10 juni Nieuwsberichten

Verbeter de zichtbaarheid van je school

Onderwijs is de belangrijkste kerntaak voor een school. Maar daarnaast leven we nu in een tijd waarin je als school ook moet laten zien wie je bent, wat je kan bieden en wat jouw school onderscheidend maakt. Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe zorg je ervoor dat je uitstraalt waar je voor staat? Heb je een verouderd logo of huisstijl? Hoe laat je de identiteit van een school terugkomen op je website? Nick Schuitemaker van Heutink ICT vertelt hoe jij je zichtbaarheid online kunt vergroten.

Bericht lezen
9 juni Nieuwsberichten

Risico’s van Google Workspace op scholen

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft vraagtekens gezet bij de bescherming van persoonsgegevens in Google Workspace. Dat staat in een door FD gepubliceerd artikel van 7 juni 2021.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons