Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
31 mei Nieuwsberichten

“Een perfecte balans tussen individuele verantwoordelijkheid en teamwork”

Gerloeske Nijland is als softwareontwikkelaar bij Heutink ICT betrokken bij een bijzonder project. Doel van dit project is van een aantal softwareproducten van Heutink ICT een compleet nieuwe generatie te creëren. Om het proces richting te geven, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van input van gebruikers uit de onderwijspraktijk (die in het kader van het project ‘Insiders’ worden genoemd).

Bericht lezen
20 mei Blogs

ICT-coördinatoren of I-Coaches: waar wil je heen met je onderwijs?

Rik Hooftman, Onderwijsadviseur

ICT-coördinator en I-Coach: het zijn termen waarvan we merken dat ze op scholen door elkaar heen worden gebruikt. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen de beide rollen. En welke van de twee het beste past bij jouw school(bestuur), hangt maar net af van waar je heen wilt met ICT in je onderwijs.

Bericht lezen
10 mei Blogs

Mediawelzijn als must

Deel 4: veilig gezond blijven
Wim van der Veen, Onderwijsadviseur

Deze laatste blog in de mediawelzijn-reeks gaat over online veiligheid. In dit verband is privacy natuurlijk een enorm hot item. Het is daarom goed om stil te staan bij de vraag hoe jij en je leerlingen zich zo veilig mogelijk kunnen bewegen in de online wereld.

Bericht lezen
10 mei Nieuwsberichten

“Je krijgt hier veel ruimte om zelf kansen te creëren en te pakken”

Nikki Hunder kwam bij Heutink ICT aan boord in juni 2018. Ze begon destijds als Accountmanager New Business en heeft sindsdien in diverse functies verschillende kanten van het bedrijf kunnen ontdekken. “Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd!”

Bericht lezen
4 mei Nieuwsberichten

Één ICT-partner voor primair, voortgezet én speciaal onderwijs

OOZ verzorgt openbaar onderwijs in Zwolle en de omliggende regio. Onder het bestuur vallen 37 scholen met samen ruim 12.300 leerlingen en meer dan 1.850 medewerkers. Het aanbod varieert van primair en voortgezet tot speciaal onderwijs. Sommige leerlingen starten daarom al als baby of dreumes op een van de Integrale Kindcentra en verlaten OOZ pas als ze als aan een vervolgstudie of eerste baan beginnen.

Bericht lezen
4 mei Klantcases

OOZ wilde één ICT-partner voor primair, voortgezet én speciaal onderwijs

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

Lees hier hoe Heutink ICT samen met OOZ passende oplossingen ontwikkelt en implementeert op basis van co-creatie.

Bericht lezen
3 mei Blogs

Mediawelzijn als must

Deel 3: Sociaal gezond blijven
Wim van der Veen, Onderwijsadviseur

In het derde deel van deze serie blogs over mediawelzijn wil ik het hebben over onze sociale gezondheid. Dankzij sociale media hebben we de kans om op ieder moment van de dag in contact te staan met elkaar. We appen, liken en swipen zo heel wat af. Maar hoe goed zijn die contacten met anderen eigenlijk? Zitten er ook wel eens vervelende contacten bij? En ben jij altijd bereikbaar of ga je ook wel eens offline? Kortom: welke balans zoek je in je sociale gezondheid?

Bericht lezen
21 april Blogs

Mediawelzijn als must

Deel 2: mentaal gezond blijven
Wim van der Veen, Onderwijsadviseur

Het constant online zijn vraagt veel van ons. Niet alleen lichamelijk (zie deel 1 van deze reeks), maar ook mentaal. We zien van alles op ons scherm voorbijkomen en dat laat, bewust of onbewust, een indruk op ons achter. Naast dat het gezond is om een balans te vinden tussen online en offline zijn, is het goed om eens stil te staan bij de impact van al die informatie die dagelijks via ons scherm bij ons binnenkomt. Daarom is deel 2 in deze serie blogs over mediawelzijn gewijd aan onze mentale gezondheid.

Bericht lezen
21 april Events

Webinar: Heutink ICT heeft iets nieuws: MOO, Startportaal, Basishub en meer

Op 21 april geven wij een webinar over onze visie op softwareontwikkeling voor het onderwijs, onze productprincipes, het ontwikkelproces in samenwerking met de Heutink ICT Insiders en geven we natuurlijk een demo van de nieuwe MOO omgeving die we aan het bouwen zijn. Meld je snel aan!

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Is jouw opleidingsagenda voor 2022/2023 al ingevuld?

Wij bieden verschillende cursussen, bootcamps en opleidingen aan.
Ontvang de scholingsgids

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico