Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
23 september Nieuwsberichten

Personeelsweekend 2022 - Jupp's Biergarten Duitsland

Bekijk hier de aftermovie van het Heutink ICT Personeelsweekend. Twee weken geleden gingen wij met het hele bedrijf op personeelsweekend naar Jupp's Biergarten in Duitsland. De middag startte met een activiteit waar veel creativiteit, teamwork en strijd bij kwam kijken.. Wie bouwt de beste zeepkist? Na een spannende race, maakte iedereen zich klaar voor het Heutink ICT Septemberfest. Een avond vol plezier, lekker eten, dansen en 'goede' muziek.

Bericht lezen
22 september Nieuwsberichten

Mediawijs met Heutink ICT en Myndr

Deze week is het de week van de mediawijsheid. Mooi moment om even stil te staan bij de impact de digitale wereld en hoe we ons hierin bewegen. Myndr grijpt de week aan om ons bewust te maken van een goede digitale balans met het werkboek “Dagje Uit”. Goed idee vinden onze onderwijsadviseurs! Ook zij helpen graag om jou, je collega’s en je leerlingen media wijs te maken. In een aantal vormen is daar zelfs subsidie voor beschikbaar.

Bericht lezen
13 september Nieuwsberichten

“Wij hebben sterk ingezet op visie en regie”

De BMS (Bisschop Möller Stichting) is een katholiek schoolbestuur voor 33 basisscholen in Friesland. Met 600 medewerkers verzorgen deze scholen onderwijs voor meer dan 6200 leerlingen. Binnen de stichting krijgen de scholen veel ruimte voor eigenheid. Zo zijn er IKC's, dorpsscholen en scholen met uitgesproken onderwijsconcepten als Jenaplan, Dalton en Montessori. Op al deze scholen biedt de inzet van ICT in de klas leerlingen de mogelijkheid om op hun eigen niveau en tempo te werken aan persoonlijke leerdoelen.

Bericht lezen
13 september Klantcases

Klantcase: BMS

BMS (Bisschop Möller Stichting) vindt het belangrijk om een professionele ICT-partner te hebben die op alle fronten ontzorgt. Wij gaven hieraan invulling door bijvoorbeeld onze oplossing Apparaatbeheer uit te breiden naar iOS-beheer, zodat de BMS er nu Windows-devices, Chromebooks én iPads mee kan beheren. Daarnaast hebben we een netwerkspecialist gedetacheerd die de BMS-scholen twee dagen per week terzijde staat bij technische vraagstukken.

Bericht lezen
8 september Nieuwsberichten

Taart voor team Servicedesk!

Tevreden klanten zijn het beste bewijs dat supportmedewerkers goed werk leveren. Bij de Servicedesk van Heutink ICT weten ze daar alles van. Toch gebeurt het zelfs daar niet elke dag dat een klant het hele team beloont met taart. Onlangs bij de schoolstart was het weer eens zover.

Bericht lezen
7 september Nieuwsberichten

“In een paar jaar van stagiair tot fulltime softwareontwikkelaar”

Met sommige dingen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat ondervond ook Job Jonkers (25). Hij verwierf al in een pril stadium van zijn Saxion-opleiding Software Engineer een bijbaantje bij Heutink ICT. Inmiddels is hij als full-stack developer een vaste waarde in een van onze ontwikkelteams.

Bericht lezen
5 september Nieuwsberichten

Hoe complexer het wordt, hoe makkelijker wij het maken

Heutink ICT bouwt aan de toekomst van ICT in het onderwijs

1 augustus is een datum die bij Heutink ICT elk jaar met rode letters in de agenda staat. Het is de dag waarop de schooljaarovergang begint. In een enorme operatie worden dan alle mutaties voor het komende schooljaar – dit jaar waren het er zo’n 2 miljoen – vanuit de diverse leerlingadministratie- en HR-systemen doorgevoerd in MOO (Mijn Omgeving Online, onze eigen DLWO), Microsoft 365, Google Workspace for Education en allerlei andere achterliggende systemen.

Door Jeroen Krikke, directeur Innovatie & Ontwikkeling bij Heutink ICT

Bericht lezen
10 augustus Nieuwsberichten

Samen kansen creëren voor digitalisering op de onderwijsmarkt

Onze samenwerking met HP gaat alweer 25 jaar terug. Een gewaardeerde relatie waarin wij niet alleen zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de producten, maar ook over de service, garantie en afhandeling. Daarnaast brengt de samenwerking mooie mogelijkheden om samen te kijken naar kansen en innovaties in de onderwijsmarkt. HP interviewde onze Commercieel Manager Robert Terhalle over dit partnerschap voor een artikel in hun partnermagazine. Hieronder een klein voorproefje.

Bericht lezen
4 augustus Nieuwsberichten

Starten met Klasbord Ouderapp was nog nooit zo makkelijk

Met Klasbord Ouderapp geef je de communicatie met ouders een extra dimensie. Start nu gratis je eigen tijdlijn en ontdek het zelf.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico