Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Entrea

Een studiedag op maat voor Entrea

Heutink ICT mocht Stichting Entrea Onderwijs helpen bij het organiseren van een studiedag op maat. De dag was vooral gericht op het verbeteren van de digitale vaardigheden van zowel het onderwijzend als het onderwijsondersteunend personeel.

Ilse Rasing is locatieleider van een van de Entrea-scholen en heeft ook ICT in haar portefeuille. “Heutink ICT had hier al eens een ICT-vaardighedenscan afgenomen. Daaruit kwam naar voren dat de niveaus behoorlijk uit elkaar lagen en dat een aantal medewerkers nog onvoldoende kennis had van Microsoft. Daarom hebben we besloten een studiedag te organiseren om samen te werken aan die vaardigheden.” Ilse is te spreken over de manier waarop de onderwijsadviseurs van Heutink ICT de studiedag hebben aangepakt. “Ze pikten de juiste thema’s eruit en maakten steeds heel mooi de koppeling naar de lespraktijk. De deelnemers waren over het algemeen enthousiast en we hebben ook nog aanvullende opdrachten meegekregen zodat mensen ermee kunnen blijven oefenen.”

Wil je weten hoe de studiedag Entrea heeft geholpen?

Wil je weten hoe de studiedag Entrea heeft geholpen?

"Ze maakten steeds heel mooi de koppeling naar de lespraktijk"
Lees Ilse's hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico