Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Selecteer categorie
  • Klantcases
  • Events
  • Nieuws
8 juni Klantcases

Een totaaloplossing voor communicatie voor Stichting Fedra

Heutink ICT heeft Stichting Fedra ondersteund bij een totaaloplossing voor haar online en offline communicatie.

Bericht lezen
8 juni Nieuwsberichten

Nieuw en exclusief bij Predia: gratis apps van Meester Dennis

Goed nieuws voor leraren die in de klas graag werken met leuke educatieve applicaties: vanaf nu stellen we 17 van die apps gratis beschikbaar via onze Predia touchscreens Flow, Swift en Ultra plus. Ontwikkeld door de enige echte Meester Dennis, exclusief voor Predia-gebruikers.

Bericht lezen
1 juni Nieuwsberichten

Aanvullende beveiliging voor Office 365

Bij Heutink ICT doen we er alles aan om jouw Office 365-omgeving zo veilig mogelijk te maken. We voeren regelmatig beveiligingsupdates uit en hebben onlangs de basisinrichting van je omgeving op enkele cruciale punten versterkt. Maar het kan altijd nóg veiliger. Zo bieden we vanaf nu twee aanvullende diensten van Microsoft aan om inbraken te voorkomen en je gebruikers te beschermen tegen hackers en andere dreigingen van buitenaf.

Bericht lezen
31 mei Nieuwsberichten

Apparaatbeheer krijgt een nieuw jasje

Bij Heutink ICT vinden we het belangrijk om tools aan te bieden die jou helpen ICT-taken eenvoudiger te maken. Daarom krijgt Apparaatbeheer, onze app om al je Chromebooks, Windows-apparaten en iPads (vanaf najaar 2021) te beheren, in juli een make-over.

Bericht lezen
18 mei Nieuwsberichten

Kleuters & ICT van visie naar werkwijze

Door Karen Kamstra

Tablets, iPads, Chromebooks, touchscreens, apps, software... er zijn nogal wat verschillende devices, digitale leermiddelen en toepassingen voor het kleuteronderwijs. Juist daarom is het zo belangrijk om goed te kijken naar het doel van al die leermiddelen en toepassingen – en in hoeverre ze bijdragen aan het betekenisvol leren van het jonge kind.

Bericht lezen
12 mei Events

Gratis webinar: Overstappen naar Klasbord Ouderapp

Klasbord maakt plaats voor Klasbord Ouderapp. De meeste gebruikers van Klasbord Editie 2019 hebben de overstap al gemaakt of zullen dat de komende periode gaan doen.

Bericht lezen
22 april Nieuwsberichten

Office 365 of Google? Wij bieden het beste van twee werelden!

Office 365 en Google bieden werkomgevingen die in het onderwijs veel worden gebruikt. Google Workspace for Education is zelfs speciaal voor het onderwijs ontwikkeld en biedt een zeer toegankelijke omgeving voor het primaire proces: het lesgeven zelf. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor het secundaire proces, maar de focus ligt duidelijk op wat er in de klas gebeurt. Bij Microsoft Office 365 is het vertrekpunt juist het secundaire proces geweest. Deze veelzijdige werkomgeving biedt een wereld aan (deels aangenaam vertrouwde) applicaties voor bijvoorbeeld chatten, vergaderen en (samen)werken in documenten. Diverse applicaties kunnen ook worden ingezet voor het lesgeven.

Bericht lezen
15 april Nieuwsberichten

Nieuw: de simpelste manier om je devices te desinfecteren

Standaard bij de Predia 36 oplaadkar en de Predia Wallcab muurkast: een UV-C-lichtpakket dat je devices desinfecteert zonder dat je er zelf werk aan hebt.

Bericht lezen
15 april Nieuwsberichten

20 jaar digitalisering in het onderwijs

Toen Rogier Borggreve bij Heutink ICT begon was IT in het onderwijs nog geen gemeengoed. Sterker nog, de meeste scholen hadden geen computers en geen internet. Inmiddels is dat heel anders: IT is niet meer weg te denken uit scholen. Rogier was betrokken bij de oprichting van Heutink ICT in 1999 en is nu directeur. Samen met hem blikken we terug op de veranderingen in de afgelopen twee decennia.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons