Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
28 februari Nieuwsberichten

Odin Groep breidt onderwijsactiviteiten uit met overname Cloudwise

Groei, innovatie, synergie en passie voor het onderwijs zijn drijfveren voor overname

Odin Groep – moederbedrijf van Heutink ICT, Heutink ICT GmbH en Previder - heeft de overname van IT-dienstverlener Cloudwise, een van de toonaangevende IT-specialisten in het onderwijs, bekendgemaakt. Met deze stap verstevigt Odin Groep haar positie in het onderwijs.

Bericht lezen
27 februari Nieuwsberichten

Podcast: Op weg naar Digitaal Veilig Onderwijs

In deze podcastreeks gaan we het hebben over alle aspecten rondom Digitaal Veilig Onderwijs. Denk daarbij aan het privacy, security, het normenkader, phishing, DPIA's, cyberaanvallen en nog veel meer. Volg ons en laat je in de komende maanden informeren door specialisten uit onderwijs en technologie. Bekijk onze podcastpagina.

Bericht lezen
20 maart Events

Google Inspiration Event

In het sfeervolle kantoor van Google staan Heutink ICT en Digital Skills klaar om je op woensdag 20 maart te verwelkomen voor een exclusief Google Event.

Bericht lezen
22 januari Blogs

25 jaar digitalisering in het onderwijs

Rogier Borggreve, Algemeen Directeur

Heutink ICT bestaat 25 jaar. Dat is een mooie mijlpaal waar ik erg trots op ben. Helemaal omdat ik de hele reis vanaf het begin heb mogen meemaken. Die reis begon in 1999 toen de Twentse zakelijke IT-dienstverlener Lesscher IT (inmiddels Odin Groep) een samenwerking aanging met Heutink Primair Onderwijs. Heutink is met ruim een eeuw ervaring de toonaangevende speler in het primair onderwijs en speelt die prominente rol intussen ook in het voortgezet onderwijs. Samen hebben we Heutink ICT ontwikkeld tot het bedrijf dat het nu is.

Bericht lezen
16 januari Product updates

Helemaal up-to-date terugblik op 2023!

De belangrijkste updates & nieuwe features van het afgelopen jaar op een rij

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg. In deze update willen wij je meenemen in de belangrijkste features van het afgelopen jaar. Ondertussen blijven we druk door ontwikkelen om in 2024 onze producten nog beter aan te laten sluiten bij jullie behoefte.

Bericht lezen
15 januari Klantcases

Het Omnia College koos voor 24 opstellingen met Predia touchscreens

Voor vmbo-school Omnia College in Gorinchem (onderdeel van stichting OVO) mocht Heutink ICT 24 opstellingen met 75” Predia touchscreens leveren. Deze nieuwe interactieve schermen vervangen de televisies die voorheen in de lokalen stonden.

Bericht lezen
15 januari Nieuwsberichten

“Nu kunnen we ons onderwijs veel interactiever maken”

Stichting OVO (vier middelbare scholen en tien basisscholen in Gorinchem en de regio Merwe Donk) koos in 2023 voor Heutink ICT als ICT-partner. Dat betekende onder andere een overstap naar de MOO Suite en een migratie naar één Microsoft 365-omgeving. In het kader van deze samenwerking mochten wij ook meedenken en adviseren over de invulling van interactieve oplossingen in de klaslokalen van Omnia College in Gorinchem. Het resultaat: 24 opstellingen met Predia touchscreens. We spraken met Alexander Marakis, ICT-coördinator bij Omnia College.

Bericht lezen
21 december Nieuwsberichten

Nieuw in Klasbord Ouderapp: het Documentencentrum

In continue ontwikkeling om de communicatie tussen ouders en school te verbeteren, introduceren wij een nieuwe functie binnen onze app – het Documentencentrum. Deze toevoeging biedt ouders een georganiseerde hub voor alle relevante schoolinformatie, waaronder documenten, afbeeldingen, nieuwsbrieven en handige links.

Bericht lezen
19 december Nieuwsberichten

Tabbladen is toegevoegd in de MOO Suite dankzij gebruikersfeedback

We zijn blij om met jullie te delen wat we hebben geleerd van jullie waardevolle feedback op de MOO Suite. We hebben de afgelopen tijd veel tijd gestoken om deze feedback te verwerken. Daaruit is nu de nieuwe tabbladen functie ontstaan. Hier zijn enkele belangrijke punten die we graag met jullie willen delen.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico