Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
16 september Klantcases

De Oranje Nassauschool koos Heutink ICT voor omvangrijk project

De Oranje Nassauschool, de enige school in het Noord-Brabantse dorp Veen, is een zelfstandige School met de Bijbel met ongeveer 300 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. Deze 'eenpitter' koos voor Heutink ICT om invulling te geven aan een omvangrijk ICT-project.

Bericht lezen
29 september Events

Webinar: Voorbereiden op de nieuwe licentieovereenkomst van APS IT-diensten en Microsoft

Aan het einde van dit jaar lopen de Microsoft licentiecontracten van APS IT-diensten af.

Bericht lezen
8 september Nieuwsberichten

Snel met je opdrachten aan de slag dankzij Google Classroom-widget in MOO Startportaal

We zien dat steeds meer scholen gebruik maken van Google Classroom om met leerlingen te communiceren en huiswerkopdrachten te delen. We hoorden van jullie dat het leerkrachten en leerlingen soms echter wat klikken kost om bij een opdracht te komen, of om überhaupt te zien dat er werk voor ze klaar staat.

Bericht lezen
2 september Nieuwsberichten

Op een soepele schoolstart!

De meeste scholen zijn weer opgestart. Soms is het even zoeken om weer in het ritme te komen. Ook op IT gebied. Schoollijsten worden doorgevoerd, systemen worden weer opgestart en devices halen in grote aantallen de updates uit de vakantieperiode op. Mocht daar iets mis gaan of hulp gewenst zijn: de servicedesk staat met extra inzet voor je klaar.

Bericht lezen
20 augustus Nieuwsberichten

Heutink ICT maakt Google omgeving veilig voor de schoolstart

Op 7 juni 2021 verscheen in FD een opvallend bericht: de Autoriteit Persoonsgegevens plaatste vraagtekens bij de bescherming van persoonsgegevens in Google Workspace (dus ook in Google Workspace for Education). Onderwijsorganisaties als SIVON trokken aan de bel, en een maand lang werd er intensief gesproken met Google.

Bericht lezen
3 augustus Nieuwsberichten

"De combinatie van variatie en complexiteit maakt dit werk leuk"

Sinds begin vorig jaar werkt Harbert-Jan Dinkla (54) bij Heutink ICT als IT Engineer bij het team Operations. Zelf is hij trouwens niet zo van de Engelse termen. "Natuurlijk, in de IT ontkom je af en toe niet aan Engels. Maar noem mij maar gewoon systeembeheerder, dat is wat ik doe." Maar wat doet hij dan precies? We vroegen het hem!

Bericht lezen
26 juli Nieuwsberichten

Onderwijsorganisatie viel ten prooi aan hackers "Hoe groot de gevaren zijn, besef je pas als je erdoor getroffen wordt"

Dat cybercriminaliteit ook voor het onderwijs een ernstige bedreiging vormt, ondervond een middelgrote organisatie voor primair onderwijs. We vroegen een woordvoerder van het bestuur wat er misging en wat er vervolgens werd gedaan om de risico's in te perken.

Bericht lezen
13 juli Nieuwsberichten

Sander Rietjens: "Passie voor het onderwijs zit bij mij in de genen"

Sander werkte 14 jaar bij Heutink ICT toen hij bij ons weg ging. Na een korte uitstap bij een ander IT bedrijf bleef de passie voor het onderwijs kriebelen. “Het zit volgens mij bij mij in de genen. Veel van mijn familieleden zitten in het onderwijs en ik heb ervaren dat dit voor mij dé branche is waar ik graag voor werk. Want hoe mooi is het om met techniek bezig te zijn en daarmee kinderen optimaal te laten leren?” Inmiddels werkt Sander alweer twee jaar als teamleider van het projectbureau.

Bericht lezen
9 juli Nieuwsberichten

Update: Risico’s van Google Workspace op scholen

In eerdere berichtgeving hebben we gemeld dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vraagtekens heeft gezet bij de bescherming van persoonsgegevens in Google Workspace.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico