Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
20 april Nieuwsberichten

De nieuwe Scholingsgids is uit!

Download de scholingsgids op onze website en oriënteer je op de invulling van de opleidingsagenda op jouw school!

Bericht lezen
14 april Nieuwsberichten

Wat ga jij het komende jaar doen aan professionalisering?

Wim van der Veen, Onderwijsadviseur

Als onderwijsprofessional doe je elke dag wat je kunt voor je leerlingen en wil je hen de best mogelijke kansen bieden om zich te ontwikkelen. Alleen daarom al is professionalisering iets waar je eigenlijk vanzelfsprekend mee bezig bent. Je wilt steeds beter worden in wat je doet, temeer omdat je werkt in een organisatie die zelf ook lerend is. Juist door jouw persoonlijke ontwikkeling kun je leerlingen steeds weer een stapje verder brengen.

Bericht lezen
13 april Blogs

Mediawelzijn als must

Deel 1: lichamelijk gezond blijven
Wim van der Veen, Onderwijsadviseur

Ook op de afgelopen IPON was digitale geletterdheid weer een veelbesproken onderwerp. Een thema dat in dit verband helaas altijd wat onderbelicht blijft, is mediawelzijn; wat mij betreft een absolute voorwaarde om op een goede en verantwoorde manier gebruik te maken van ICT. In deze nieuwe serie blogs zal ik een aantal aspecten van mediawelzijn bespreken. We beginnen met de meest basale: hoe voorkom je dat het gebruik van ICT ten koste gaat van de lichamelijke gezondheid?

Bericht lezen
11 april Nieuwsberichten

We kijken terug op een succesvolle #IPON2022!

We vonden het erg leuk jullie allemaal te ontmoeten! Ons team van accountmanagement heeft veel bezoekers kunnen inspireren met onze nieuwe ontwikkelingen.

Bericht lezen
6 april Nieuwsberichten

Varietas koos voor harmonisatie met Microsoft en Heutink ICT

Stichting Varietas, in 2020 ontstaan uit de stichtingen Qua Vadis en Roos, voorziet met 30 basisscholen het gebied tussen Almelo en Deventer van onderwijs voor meerdere gezindten. Het moment van de fusie werd aangegrepen voor een drastische operatie op ICT-gebied. We spraken hierover met Eva Bosch, voorzitter van het Varietas-conglomeraat ICT en bovenschools Functionaris Gegevensbescherming en Huub van der Wal voorzitter van het Ontwikkelteam ICT van Varietas.

Bericht lezen
6 april Klantcases

Varietas koos na fusie voor harmonisatie met Microsoft en Heutink ICT

Nadat Varietas was ontstaan uit een fusie van twee stichtingen, wilde men voor zowel leerlingen als personeel één uniforme digitale leer-werkomgeving realiseren. Om deze harmonisatie vorm te geven, koos Varietas er bewust voor om alles in de Microsoft-omgeving te bouwen.

Lees hier waarom deze keuze werd gemaakt en hoe Heutink ICT helpt er continu invulling aan te geven.

Bericht lezen
31 maart Nieuwsberichten

Ontdek de nieuwe ICT ontwikkelingen voor het onderwijs op de IPON

We mogen weer op 6 & 7 april 2022! Na twee jaar zonder evenementen en beurzen, kunnen we elkaar eindelijk weer ontmoeten op de IPON 2022. En dat is maar goed ook! Er gebeuren namelijk hele mooie dingen op gebied van ICT en onderwijs. Ook bij Heutink ICT!
We hebben nieuwe trainingen ontwikkeld rondom Digitale Geletterdheid, onze oplossingen veiliger gemaakt en zijn gestart met de ontwikkeling van een nieuwe online omgeving waarin al onze applicaties logisch samenkomen. Daar wil je toch meer van weten?

Bericht lezen
30 maart Klantcases

OBS De Kyckert ontwikkelt basisvaardigheden van leerlingen voor Chromebooks en Google

Op OBS de Kyckert uit Wateringen zagen ze dat de leerlingen al veel konden op hun Chromebook in Google Workspace, maar dat ze er ook nog meer uit konden halen. Met Digital Skills for Kids kunnen ze nu op een leuke manier zelfstandig hun basisvaardigheden ontwikkelen. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Google omgeving.

Bericht lezen
30 maart Klantcases

Basisschool de Buutplaats zocht een manier om kinderen te leren werken met Office 365

Op basisschool de Buutplaats uit Den Haag zochten ze een manier om de kinderen digitaal vaardig te maken met verschillende Office toepassingen. Digital Skills voor Kids bracht de uitkomst. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Office 365 omgeving.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Is jouw opleidingsagenda voor 2022/2023 al ingevuld?

Wij bieden verschillende cursussen, bootcamps en opleidingen aan.
Ontvang de scholingsgids

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico