Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onze onderwijsconsulenten inspireren je in de videoreeks #laatzeleren door de mogelijkheden van ICT in het onderwijs praktisch uiteen te zetten.

Bekijk alle video's
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
6 december Nieuwsberichten

Kleuters & ICT van visie naar werkwijze

Ipads, chromebooks, touchscreens, apps, QR-codes, robots.. Er zijn zo veel verschillende devices en (digitale) materialen voor het kleuteronderwijs. Daarnaast horen we ook steeds meer over de aanbodsdoelen van digitale geletterdheid in het onderwijs. Maar wat is digitale geletterdheid? Wat kunnen leerkrachten hiermee in het kleuteronderwijs? En waar begin je?

Bericht lezen
14 november Nieuwsberichten

Epson laserprojectoren: Ontworpen om te leren

Naast touchscreens zijn ook laserprojectoren een mooie interactieve oplossing om in te zetten in het klaslokaal. Ze stimuleren de samenwerking en verbinden leerlingen met de lesstof. Samen met onze partner Epson bieden wij verschillende laserprojectoren met ultrakorte projectieafstand voor dynamisch en interactief lesgeven. De maanden november en december ontvang je tot wel 20% korting op de adviesprijs.

Bericht lezen
11 november Nieuwsberichten

Klantendag 2022: een dag vol inspiratie en verbinding

Woensdag 2 november organiseerden wij onze klantendag bij de KNVB Campus in Zeist. Een mooie editie waarin we onze klanten meenamen in allerlei ontwikkelingen in het onderwijs, op gebied van digitalisering en innovatie in de breedste zin van het woord. De dag startte met een feestelijke lancering van de nieuwe MOO Suite. Waarna keynote spreker Remco Pijpers de bezoekers meenam in zijn kijk op digitale geletterdheid. Gedurende de dag konden de bezoekers deelnemen aan verschillende leerzame kennissessie over o.a. digitale geletterdheid, privacy & security en Microsoft365. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van de dag.

Bericht lezen
7 november Nieuwsberichten

De nieuwe MOO Suite: gemaakt voor de gebruiker

Woensdag 2 november was een gedenkwaardige dag in de geschiedenis van Heutink ICT. Tijdens onze Klantendag op de KNVB Campus in Zeist lieten we de bezoekers kennismaken met onze nieuwe MOO Suite. Deze lancering betekent een nieuwe grote stap in onze missie: de mogelijkheden van ICT laten werken voor het lerende kind. Maar hoe zijn we tot deze reuzenstap gekomen?

Bericht lezen
2 november Nieuwsberichten

Heutink ICT lanceert nieuwe softwaresuite voor het onderwijs

Heutink ICT, onderwijsspecialist in het PO en VO, heeft vandaag op haar klantendag op de KNVB Campus in Zeist, ten overstaan van 300 klanten een nieuwe softwaresuite gelanceerd. Deze MOO Suite van educatieve softwareproducten brengt alle applicaties van Heutink ICT op een zeer toegankelijke manier samen. De MOO Suite biedt bovendien een naadloze aansluiting met alle voor het onderwijs relevante platformen, zoals Basispoort (digitale methoden van de educatieve uitgevers), Google Workspace for Education en Microsoft 365. Ook alle leerlingvolgsystemen en HR-applicaties zijn gekoppeld waardoor Heutink ICT in staat is de complexe educatieve keten van A tot Z op een veilige en efficiënte wijze te automatiseren.

Bericht lezen
25 oktober Product updates

Helemaal up-to-date!

De belangrijkste updates & nieuwe features op een rij

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. We hebben een aantal veelvoorkomende suggesties uit de verschillende productborden opgepakt. Het resultaat is een aantal updates en lancering van nieuwe features die het werk voor de ICT-coördinator of leerkracht een stuk makkelijker maakt.

Bericht lezen
18 oktober Nieuwsberichten

“Ik ben heel blij met de kansen die ik hier heb gekregen”

Daphne Jansen ging begin 2021 aan de slag als stagiaire bij Heutink ICT. Vanaf dat moment is het snel gegaan met haar loopbaan binnen ons bedrijf: sinds 1 september 2022 heeft Daphne de functie van Sales Consultant.

Bericht lezen
7 oktober Nieuwsberichten

Geef iPads een nieuw leven

Heutink ICT geeft iPads een nieuwe leven. Het betreft hier iPads die gebruikt zijn tijdens een groot project. De iPads zijn gecontroleerd en voorzien van het Keurmerk Refurbished, dit houdt in dat ze gecontroleerd zijn en wij er 2 jaar volledige garantie op geven. Deze garantie is optioneel uit te breiden naar 3 jaar. Hetzelfde geldt voor de garantie op de accu.

Bericht lezen
5 oktober Nieuwsberichten

5 oktober: Dag van de Leerkracht

ICT zal nooit zoveel impact hebben als de leerkracht.
We zijn trots dat we voor jou mogen werken.
Fijne dag.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico