Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onderwerpen
Functie
Type onderwijs
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
15 januari Klantcases

Het Omnia College koos voor 24 opstellingen met Predia touchscreens

Voor vmbo-school Omnia College in Gorinchem (onderdeel van stichting OVO) mocht Heutink ICT 24 opstellingen met 75” Predia touchscreens leveren. Deze nieuwe interactieve schermen vervangen de televisies die voorheen in de lokalen stonden.

Bericht lezen
15 januari Nieuwsberichten

“Nu kunnen we ons onderwijs veel interactiever maken”

Stichting OVO (vier middelbare scholen en tien basisscholen in Gorinchem en de regio Merwe Donk) koos in 2023 voor Heutink ICT als ICT-partner. Dat betekende onder andere een overstap naar de MOO Suite en een migratie naar één Microsoft 365-omgeving. In het kader van deze samenwerking mochten wij ook meedenken en adviseren over de invulling van interactieve oplossingen in de klaslokalen van Omnia College in Gorinchem. Het resultaat: 24 opstellingen met Predia touchscreens. We spraken met Alexander Marakis, ICT-coördinator bij Omnia College.

Bericht lezen
21 december Nieuwsberichten

Nieuw in Klasbord Ouderapp: het Documentencentrum

In continue ontwikkeling om de communicatie tussen ouders en school te verbeteren, introduceren wij een nieuwe functie binnen onze app – het Documentencentrum. Deze toevoeging biedt ouders een georganiseerde hub voor alle relevante schoolinformatie, waaronder documenten, afbeeldingen, nieuwsbrieven en handige links.

Bericht lezen
19 december Nieuwsberichten

Tabbladen is toegevoegd in de MOO Suite dankzij gebruikersfeedback

We zijn blij om met jullie te delen wat we hebben geleerd van jullie waardevolle feedback op de MOO Suite. We hebben de afgelopen tijd veel tijd gestoken om deze feedback te verwerken. Daaruit is nu de nieuwe tabbladen functie ontstaan. Hier zijn enkele belangrijke punten die we graag met jullie willen delen.

Bericht lezen
13 december Nieuwsberichten

Een succesvolle primeur voor de Presentis-koppeling

Carlo Bril, productmanager

Bij Heutink ICT zijn we continu bezig onze MOO Suite nog gebruiksvriendelijker en completer te maken. We gaan voor zoveel mogelijk functionaliteit met zo min mogelijk gedoe, en dat allemaal in één herkenbare look & feel.

Bericht lezen
7 december Nieuwsberichten

Vergelijk de Predia Touch Swift 3 met de Touch Swift 4

Ontdek de beste keuze voor in jouw klaslokaal

Overweeg je nieuwe touchscreens aan te schaffen voor jouw school, maar weet je niet welke je moet kiezen? Laten we de Predia Touch Swift 3 en de Touch Swift 4 vergelijken, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw onderwijs.

Bericht lezen
7 december Nieuwsberichten

Draadloos casten naar een Predia touchscreen

In ieder klaslokaal hangt tegenwoordig wel een touchscreen waar de leerkracht de les op kan geven. Vaak wordt er verbinding gemaakt door een computer of laptop op het touchscreen aan te sluiten, maar dit kan veel eenvoudiger én veiliger met draadloos casten via Bytello Share. Maar wat is het voordeel van draadloos casten? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Bericht lezen
7 december Nieuwsberichten

Nieuwe Predia Touch Swift 4: Innovatie voor het klaslokaal

Predia, ons vertrouwde merk voor interactieve touchscreens, heeft een nieuw touchscreen ontwikkeld: de Predia Touch Swift 4. Dit nieuwe scherm is sterk verbeterd op het gebied van beeld, geluid, snelheid en touchbediening. We vertellen je graag meer over wat dit scherm voor jou te bieden heeft.

Bericht lezen
5 december Blogs

Lesgeven met touchscreens in het vo: 5 tips voor de praktijk

Frank Wesdijk, adviseur Onderwijs & ICT voortgezet onderwijs

In een vorig blog heb ik het gehad over de voordelen van interactief lesgeven met touchscreens in het voortgezet onderwijs. Deze keer wil ik je 5 tips geven voor hoe je touchscreens in de praktijk kunt inzetten. Niet alleen om je lessen extra impact te geven, maar ook om je werk makkelijker en efficiënter te maken.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico