Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug

Google Inspiration Event

Welkom bij een dag vol vernieuwing en inspiratie in het kloppende hart van Amsterdam! In het sfeervolle kantoor van Google staan Heutink ICT en Digital Skills klaar om je op woensdag 20 maart te verwelkomen voor een exclusief Google Event. Deze bijzondere bijeenkomst duikt diep in de mogelijkheden van Google for Education, speciaal voor ICT'ers in het onderwijs.

Direct aanmelden

Exclusief event

Het is een exclusief evenement met een beperkt aantal plekken. Heb jij interesse? Schrijf je dan snel in.

Omschrijving dag

Start je dag met een lekkere lunch en laat je daarna inspireren door de sessies. We nemen je mee in de nieuwste snufjes rondom A.I. en geven praktische tips rondom Google in de klas. Dus heb je interesse in hoe technologie 'het leren' kan verrijken, wil je je netwerk vergroten of nieuwe inzichten om het onderwijs een stapje vooruit te helpen? Schrijf je dan nu in. Op de dag zelf zal de indeling van de groepen bekend gemaakt worden. Wij zorgen dat je geen enkele sessie hoeft te missen.

Programma

12:00 – 13:00 uur – Lunch

13:00 – 13:30 uur – Plenaire aftrap door Google

13:30 – 14:30 uur – Ronde 1 (sessie 1, 2 of 3)

14:30 – 14:45 uur – Pauze

14:45 – 15:45 uur – Ronde 2 (sessie 1, 2 of 3)

16:00 – 16:15 uur – Afsluiting door Heutink ICT & Digital Skills

16:15 – 17:30 uur – Netwerkborrel


Omschrijving sessies

Sessie 1 – Grote zaal
A.I. in het onderwijs met Gemini

Sessie 2 – Kleine zaal
Google Classroom met oefensets

Sessie 3 – Kleine zaal
Integratie van Google Apps in de lespraktijk - praktijkvoorbeelden, creatieve toepassingen met de Google Apps en daarna praktisch aan de slag.

Laat je inspireren!

Meerdere sessies

  • Duik in de toekomst van leren: A.I. voor schoolhelden!
  • Google Classroom-oefensets
  • Google Apps integratie in de lespraktijk

Sessie 1 - Lezing

Duik in de toekomst van leren: A.I. voor schoolhelden!

In deze sessie nemen we je mee op ontdekkingsreis door de wonderen van kunstmatige intelligentie (A.I.) in het primair onderwijs. Hoe kan Google for Education zowel leerkrachten als leerlingen helpen met behulp van A.I.? Werken met A.I. tools zoals Google Gemini kan een hoop tijd schelen, maar zeker ook nieuwe inspiratie opleveren.

Maak je klaar om te ontdekken hoe A.I. niet alleen leerkrachten ondersteunt, maar ook onze leerlingen meeneemt op ontdekking om leren nog leuker en makkelijker te maken. Duik in de toekomst van onderwijs, waar technologie en leren hand in hand gaan om een magische omgeving te creëren die de helden van morgen klaarstoomt.

Wacht niet tot de toekomst, word een pionier in de revolutie van onderwijs-tech. Kom en laat je betoveren door de kracht van A.I. in het primair onderwijs.

Sessie 2 - Workshop

Google Classroom-oefensets

Tijdens deze workshop leer je hoe je oefensets en interactieve vragen voor YouTube-video's kunt gebruiken in Google Classroom. Oefensets zijn een geweldige manier om leerlingen te helpen bij het oefenen van vaardigheden, terwijl interactieve vragen een leuke en interactieve manier bieden om leerlingen te betrekken bij het leren. We laten zien hoe dit werkt en je gaat er zelf mee aan de slag.

Sessie 3 - Workshop

Google Apps integratie in de lespraktijk

In deze workshop laten we praktijkvoorbeelden zien van praktische en creatieve toepassingen met Google Apps op school. Je krijgt inspiratie om de Google Apps te integreren in de klas, leert hoe leerlingen dit kunnen toepassen en je gaat zelf met de toepassingen aan de slag.

Mede mogelijk gemaakt door:

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico