Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Klantcase: Omnia College

24 opstellingen met Predia touchscreens

Voor vmbo-school Omnia College in Gorinchem (onderdeel van stichting OVO) mocht Heutink ICT 24 opstellingen met 75” Predia touchscreens leveren. Deze nieuwe interactieve schermen vervangen de televisies die voorheen in de lokalen stonden.

Alexander Marakis is de ICT-coördinator van Omnia College. “We hebben goed gekeken naar de verschillende aanbieders en merken op de markt. Maar uiteindelijk was de keuze simpel. Heutink ICT is een echte onderwijspartij met veel specifieke kennis en ervaring, zeker in vergelijking met andere bedrijven die touchscreens verkopen. Bovendien is Predia een uitstekend product met de zekerheid van belangrijke garanties en professionele ondersteuning.” Het installeren van de 24 schermen was gepland voor de herfstvakantie. Er waren vier dagen voor uitgetrokken. “Maar Heutink ICT heeft het in tweeënhalve dag voor elkaar gekregen.”

  • 4x 75" Predia touchscreen op verrijdbaar onderstel
  • 20x 75"Predia touchscreen wandmontage met lift

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico