Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Onderwerpen
Functie
Type onderwijs
Filteren op:
  • Artikelen
  • Blogs
  • Klantcases
  • Events
  • Video's
  • Product updates
14 mei Events

Bootcamp AI in het onderwijs

Binnenkort organiseren we een reeks boeiende bootcamps over "AI in het onderwijs", verspreid over vier bijeenkomsten. Deze bootcamp is bedoeld om je op een praktische en inspirerende manier kennis te laten maken met Artificial Intelligence (AI) en hoe je dit bewust kunt integreren in jouw werkzaamheden in het onderwijs.

Bericht lezen
13 maart Nieuwsberichten

Terugblik op het bestuurdersevent: Veilig en verantwoord digitaal onderwijs

Eind januari gingen wij in gesprek met bestuurders uit het onderwijs over digitaal onderwijs tijdens ons bestuurdersevent. Techjournalist Daniël Verlaan trapte de dag af en benadrukte in zijn presentatie de noodzaak van continue aandacht voor ICT-veiligheid. Beleidsmakers en ICT'ers wisselden inzichten uit over digitaliseringsuitdagingen en -mogelijkheden in het onderwijs. Rondetafelgesprekken boden verder inzicht in de huidige en toekomstige staat van digitaal onderwijs aan de hand van diverse stellingen. Lees wat daar uit is gekomen.

Bericht lezen
13 maart Nieuwsberichten

Direct aan de slag met privacy en security? Dit zijn onze Quick Wins

In een wereld vol digitale bedreigingen is het cruciaal dat je informatiebeveiliging serieus neemt. Maar waar begin je? Onze Quick Wins bieden een duidelijk startpunt en bestaan uit 3 privacy- en securitymaatregelen die je vandaag al kunt nemen. Vergeet daarbij niet de menselijke kant. Je kunt je techniek nog zo goed op orde hebben vergeet niet om ook je collega's te trainen en hun bewust te maken van de gevaren.

Bericht lezen
7 maart Nieuwsberichten

Concept kerndoelen digitale geletterdheid gepubliceerd

De concept kerndoelen digitale geletterdheid zijn bekendgemaakt door SLO en het ministerie van OCW. Goed om te zien dat ze er zijn! De concept kerndoelen zijn onder leiding van een procesregisseur ontwikkeld door een kerndoelenteam bestaande uit leraren uit het po en vo, vakexperts en curriculumexperts. Zij werden bijgestaan door een advieskring met vertegenwoordigers uit de onderwijssector en daarbuiten.

Bericht lezen
28 februari Nieuwsberichten

Odin Groep breidt onderwijsactiviteiten uit met overname Cloudwise

Groei, innovatie, synergie en passie voor het onderwijs zijn drijfveren voor overname

Odin Groep – moederbedrijf van Heutink ICT, Heutink ICT GmbH en Previder - heeft de overname van IT-dienstverlener Cloudwise, een van de toonaangevende IT-specialisten in het onderwijs, bekendgemaakt. Met deze stap verstevigt Odin Groep haar positie in het onderwijs.

Bericht lezen
27 februari Nieuwsberichten

Podcast: Op weg naar Digitaal Veilig Onderwijs

In deze podcastreeks gaan we het hebben over alle aspecten rondom Digitaal Veilig Onderwijs. Denk daarbij aan het privacy, security, het normenkader, phishing, DPIA's, cyberaanvallen en nog veel meer. Volg ons en laat je in de komende maanden informeren door specialisten uit onderwijs en technologie. Bekijk onze podcastpagina.

Bericht lezen
20 maart Events

Google Inspiration Event

In het sfeervolle kantoor van Google staan Heutink ICT en Digital Skills klaar om je op woensdag 20 maart te verwelkomen voor een exclusief Google Event.

Bericht lezen
22 januari Blogs

25 jaar digitalisering in het onderwijs

Rogier Borggreve, Algemeen Directeur

Heutink ICT bestaat 25 jaar. Dat is een mooie mijlpaal waar ik erg trots op ben. Helemaal omdat ik de hele reis vanaf het begin heb mogen meemaken. Die reis begon in 1999 toen de Twentse zakelijke IT-dienstverlener Lesscher IT (inmiddels Odin Groep) een samenwerking aanging met Heutink Primair Onderwijs. Heutink is met ruim een eeuw ervaring de toonaangevende speler in het primair onderwijs en speelt die prominente rol intussen ook in het voortgezet onderwijs. Samen hebben we Heutink ICT ontwikkeld tot het bedrijf dat het nu is.

Bericht lezen
16 januari Product updates

Helemaal up-to-date terugblik op 2023!

De belangrijkste updates & nieuwe features van het afgelopen jaar op een rij

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg. In deze update willen wij je meenemen in de belangrijkste features van het afgelopen jaar. Ondertussen blijven we druk door ontwikkelen om in 2024 onze producten nog beter aan te laten sluiten bij jullie behoefte.

Bericht lezen

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico