Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Stichting LVO

Nieuwe intranetten en datamigratie voor LVO

Voor Stichting LVO (25 vo-scholen en ca. 2.900 medewerkers) realiseerde Heutink ICT een overkoepelend intranet voor alle medewerkers en intranetten voor meerdere scholen. Daarnaast verzorgden wij de migratie van data vanuit een private cloud naar de cloud van Microsoft.

Patricia Hanssen, rector van het Bernard Lievegoed College (een van de LVO-scholen) is blij met het nieuwe intranet voor haar school. “SharePoint brengt voor ons veel voordelen met zich mee. Met het nieuwe intranet kunnen we de hoeveelheid mailverkeer beperken en de communicatie overzichtelijker maken.” Joep Deckers, ICT-regievoerder bij LVO, was nauw betrokken bij het datamigratietraject. “Alle informatie is nu te vinden op één plek. Dat maakt het voor medewerkers overzichtelijker en meer toegankelijk.”

  • Microsoft 365 intranet opgezet op bovenschools- en op schoolniveau
  • Datamigratie uitgevoerd van fileserver naar nieuw ingerichte SharePoint omgeving. Incl rechten voor beheerders
Nieuwe intranetten en datamigratie bij LVO

Nieuwe intranetten en datamigratie bij LVO

"Het nieuwe intranet vermindert mailverkeer en maakt communicatie overzichtelijker"
Lees het hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico