Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Klantcase: Stichting LVO

Nieuwe intranetten en datamigratie voor LVO

Voor Stichting LVO (25 vo-scholen en ca. 2.900 medewerkers) realiseerde Heutink ICT een overkoepelend intranet voor alle medewerkers en intranetten voor meerdere scholen. Daarnaast verzorgden wij de migratie van data vanuit een private cloud naar de cloud van Microsoft.

Patricia Hanssen, rector van het Bernard Lievegoed College (een van de LVO-scholen) is blij met het nieuwe intranet voor haar school. “SharePoint brengt voor ons veel voordelen met zich mee. Met het nieuwe intranet kunnen we de hoeveelheid mailverkeer beperken en de communicatie overzichtelijker maken.” Joep Deckers, ICT-regievoerder bij LVO, was nauw betrokken bij het datamigratietraject. “Alle informatie is nu te vinden op één plek. Dat maakt het voor medewerkers overzichtelijker en meer toegankelijk.”

  • Microsoft 365 intranet opgezet op bovenschools- en op schoolniveau
  • Datamigratie uitgevoerd van fileserver naar nieuw ingerichte SharePoint omgeving. Incl rechten voor beheerders

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico