Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Blosse

Een Securityscan Normenkader voor Blosse

Steeds meer scholen ontdekken onze Securityscan Normenkader: dé manier om tijdig een beeld te krijgen van wat er nog moet gebeuren om straks te voldoen aan de eisen van het Normenkader Informatiebeveiliging en Privacy. Ook bij Blosse in Noord-Holland mochten we deze scan uitvoeren.

Theresia Ost, controller en FG bij Blosse, is blij met het adviesrapport dat werd gebaseerd op de Securityscan Normenkader. “Er kwam heel mooi uit naar voren welke onderdelen bij ons al redelijk staan en waar we nog werk te doen hebben. Het rapport is voor ons een goede basis om echt werk te gaan maken van het normenkader. De uitkomst van de scan was voor ons op zichzelf geen grote verrassing, maar met het rapport hebben we wel concrete handvatten gekregen om zaken op te pakken.” Bovenschools ICT’er Jan Glorie over de manier waarop de aanbevelingen werden gepresenteerd: “Het stelt ons in staat om prioriteiten te stellen. We hebben nu intern een planning gemaakt met de punten die we als eerste willen oppakken.”

"Gegevensbescherming is zo’n onderwerp dat we gewoon goed geregeld willen hebben"

- Theresia Ost, controller en FG bij Blosse

Weten waar jij staat?

Vraag de privacy en securityscan normenkader aan! Met deze scan krijg je inzicht in zaken rondom de ICT beveiliging van je school of bestuur en bekijken we de beveiliging op drie niveaus:

  • Check van de huidige situatie
  • Check van de 15 domeinen van het normenkader
  • Opstellen verbeterplan voor de toekomst
Vraag de scan aan

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico