Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Heliomare

Brede ondersteuning en advies voor Heliomare

Bij Heliomare College Alkmaar (HCA) verzorgt en begeleidt Heutink ICT een breed traject om de inzet van ICT naar een hoger plan te brengen, passend bij een visie en vertaald naar concrete (scholings)middelen voor verdere professionalisering.

Nadat we de ICT-vaardigheden van de medewerkers in kaart hadden gebracht, ontwikkelden we samen met de opdrachtgever scholing op maat om de skills naar het gewenste niveau te brengen. Min of meer parallel aan dat traject deden we het visiespel van het SLO, als uitgangspunt voor een document waarin we samen de visie op ICT vastlegden. Dit document vormde weer de basis voor het bepalen van concrete doelen en daaraan gekoppelde termijnen. Een van onze onderwijsadviseurs is nu als ICT-regisseur betrokken bij de uitvoering van dit alles. Roos Breeuwer, schoolleider van HCA: “Het ondersteunen en faciliteren van ICT binnen het onderwijs zit Heutink ICT merkbaar in het bloed. Door dat te combineren met hun brede kennis van het onderwijs – ze komen bij allerlei organisaties – weten ze steeds precies wat er nodig is en wat de volgende stap moet zijn. Daardoor voelt zo’n volgende stap ook nooit raar.”

Weten hoe dit traject met Heliomare is verlopen?

Weten hoe dit traject met Heliomare is verlopen?

“Ze weten steeds precies wat er nodig is en wat de volgende stap moet zijn”
Lees Roos's hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico