Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: SNZ Rotterdam

Een opleiding Specialist Digitale Geletterdheid op maat

Voor een aantal docenten van de Rotterdamse scholengroep SNZ verzorgde Heutink ICT de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid. Als onderdeel van deze op maat geleverde opleiding werd op verzoek ook een extra sessie over A.I. aangeboden.

SNZ is een samenwerkingsverband van vier vo-scholen in Rotterdam. Halima Harakat is er naast docent Nederlands ook projectleider van de SNZ Academie. In deze hoedanigheid vroeg ze Heutink ICT om een in-company-versie van de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid. “We hebben een aantal collega’s geselecteerd om eraan deel te nemen, in de hoop dat zij straks als een soort ambassadeurs hun collega’s op sleeptouw nemen in de verdere ontwikkeling van digitale geletterdheid.” Aan de gebruikelijke sessies is in het geval van SNZ een sessie over A.I. toegevoegd. “Vanuit alle vier de scholen kregen we als Academie veel vraag naar scholing op dit gebied.”

Weten wat een in-company opleiding kan betekenen?

Weten wat een in-company opleiding kan betekenen?

“De bedoeling is dat er een olievlek-effect ontstaat”
Halima's hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico