Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Movare

Movare gaat voor partnerschap in de volle breedte

Bij Onderwijsstichting MOVARE in Zuid-Limburg lag een flinke uitdaging klaar voor de 46 scholen. De stichting zocht, mede door de introductie van het normenkader, naar een onderwijsinhoudelijke ICT-partner die technische bagage meebrengt op gebied van privacy en security en een moderne DLWO in huis heeft. Vanuit die intentie is Heutink ICT met Movare aan de slag gegaan om de digitalisering te professionaliseren. Met de MOO Suite als centrale platform.

Movare is een van de grootste stichtingen in Limburg. De scholen hebben in het verleden verschillende ICT-partners gekend en logischerwijs net even andere keuzes gemaakt. Dat betekent dat er bij aanvang van het project begin 2024 veel verschillende omgevingen waren die het geheel minder beheersbaar maken. Dat maakte Movare in zekere zin kwetsbaarder als het gaat om privacy en security. En daar zit de kern van de zoektocht naar een nieuwe ICT-partner, volgens Danny Creusen Beleidsadviseur ICT/IBP bij Movare; “Je hebt als stichting een grote verantwoordelijkheid als het gaat om privacy en security, de veiligheid van de gegevens van onze kinderen. Maar ook om kinderen onderwijs te geven dat aansluit bij de wereld van nu en kinderen helpt om daar wijs mee om te gaan. Dan heb je het over het normenkader maar ook over digitale geletterdheid. We hadden de wens om een partner te vinden die in de volle breedte kan ondersteunen en echt de samenwerking op zoekt. Dat vonden we bij Heutink ICT. Eigenlijk al in de kennismaking. Maar bij de implementatie bleek dat pas echt. Vanaf moment één was er sprake van een echte samenwerking. De implementatie was strak geregeld. Door de betrokkenheid was er direct vertrouwen dat we er wel uitkomen met elkaar. Dat is prettig want in zo’n groot project weet je zeker niet alles 100% vlekkeloos verloopt. Het gaat er dan om hoe je zaken oplost.”

Movare zet een flinke stap in ICT-professionalisering

Movare zet een flinke stap in ICT-professionalisering

"Je hebt als stichting een grote verantwoordelijkheid als het gaat om privacy en security."
Lees het hele verhaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico