Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Inspirerende ervaringen van onze klanten

Wij kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar onze klanten kunnen dat natuurlijk nog veel beter. In onze referentieverhalen nemen we je mee in de manier waarop wij een school of stichting hebben geïnspireerd en begeleid om samen te komen tot de best passende ICT-oplossing.

Basisschool de Buutplaats zocht een manier om kinderen te leren werken met Office 365

Op basisschool de Buutplaats uit Den Haag zochten ze een manier om de kinderen digitaal vaardig te maken met verschillende Office toepassingen. Digital Skills voor Kids bracht de uitkomst. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Office 365 omgeving.

Bekijk case

Mariska van der Burg werkt 25 jaar in het onderwijs, waarvan de afgelopen vijf jaar bij Montessori Delft.

In december 2019 ging Montessori Delft naar de cloud, met Google en MOO Startportaal als omgeving voor de leerlingen. Om op een goede manier mee te gaan in deze ontwikkeling, besloot ICT’er Mariska van der Brug haar kennis uit te breiden door middel van scholing. De opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT bood de verdieping die ze zocht.

Bekijk case

De opleiding Post-hbo I-Coach hielp Anneke Frons op weg als ICT-coördinator

Anneke Frons werkt als leerkracht en ICT-coördinator op basisschool Al-Ummah in Enschede. Zij besloot de opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT te volgen om op haar school meer diepgang te kunnen brengen in haar rol van ICT-coördinator.

Bekijk case

De Oranje Nassauschool koos Heutink ICT voor omvangrijk project

De Oranje Nassauschool in het Noord-Brabantse Veen wilde invulling geven aan een ambitieus schoolplan. Om onderwijskundige én praktische redenen moest de complete ICT-voorziening een drastische upgrade krijgen, inclusief een transitie naar de cloud.

Bekijk case

Een totaaloplossing voor online én offline communicatie

Het bestuur van Stichting Fedra in Beverwijk had behoefte aan een totaaloplossing voor de communicatie met de diverse doelgroepen. Heutink ICT ondersteunde de stichting bij het realiseren van een oplossing voor zowel online als offline communicatie.

Bekijk case

Ambities realiseren met hulp van een expert

Kiem in Uden is een stichting met stevige ambities als het gaat om de inzet van ICT in het onderwijs. Intern miste men echter de expertise om echt werk te maken van die ambities. Wim van der Veen, ICT-regisseur namens Heutink ICT, bracht uitkomst.

Bekijk case

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

KS Fectio had een uitdaging op ICT-gebied. Samenwerken binnen en buiten de scholen bleek lastig toen er eenmaal thuisgewerkt moest worden. Gelukkig kon Heutink ICT een oplossing bieden in de vorm van opleidingen en training, applicaties als Microsoft Teams, Sharepoint en MOO.

Bekijk case

Klantcase: Nyenrode

Het jongste wapenfeit speelde zich af bij de Nyenrode Business Universiteit. Toetsen kunnen daar nu beveiligd worden afgenomen met behulp van een speciaal ontwikkelde Chrome-kiosk-app. De inmiddels gerealiseerde en met succes geteste toetsvoorziening bevindt zich in het Nyenrode-sportcentrum in Breukelen en omvat 380 examenplekken.

Bekijk case

CKC Drenthe: “Heutink ICT denkt kritisch mee”

CKC (Christelijke Kindcentra) Drenthe is een bovenschoolse organisatie die verantwoordelijk is voor 30 basisscholen met in totaal ruim 6.000 leerlingen en ongeveer 600 medewerkers. Voor alles wat met ICT te maken heeft, rekent deze organisatie op Heutink ICT.

Bekijk case

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico