Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Inspirerende ervaringen van onze klanten

Wij kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar onze klanten kunnen dat natuurlijk nog veel beter. In onze referentieverhalen nemen we je mee in de manier waarop wij een school of stichting hebben geïnspireerd en begeleid om samen te komen tot de best passende ICT-oplossing.

Adenium koos bewust voor een in-company-opleiding

Een groep ICT’ers van Adenium in Friesland volgde de opleiding Specialist Digitale Geletterdheid van Heutink ICT. Adenium had bewust gekozen voor een in-company-traject. Bovenschools ICT’er Anne-Jan Bruinsma legt uit waarom.

Bekijk case

Björn is enthousiast over de opleiding Post-hbo I-Coach

Björn Kortekaas (23) volgde de opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT. Hij werkt als ICT’-Coach en docent Frans bij een locatie van de Thorbecke Scholengemeenschap in Zwolle. Deze school, onderdeel van OOZ (zie kader), heeft zo’n 1.500 leerlingen en 140 medewerkers en biedt voortgezet onderwijs op mavo-, havo- en atheneumniveau.

Bekijk case

De BMS zocht een ontzorgende partner voor ICT op basis van visie en regie

BMS (Bisschop Möller Stichting) vindt het belangrijk om een professionele ICT-partner te hebben die op alle fronten ontzorgt. Wij gaven hieraan invulling door bijvoorbeeld onze oplossing Apparaatbeheer uit te breiden naar iOS-beheer, zodat de BMS er nu Windows-devices, Chromebooks én iPads mee kan beheren. Daarnaast hebben we een netwerkspecialist gedetacheerd die de BMS-scholen twee dagen per week terzijde staat bij technische vraagstukken.

Bekijk case

OOZ wilde één ICT-partner voor primair, voortgezet én speciaal onderwijs

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

Bekijk case

Varietas koos na fusie voor harmonisatie met Microsoft en Heutink ICT

Nadat Varietas was ontstaan uit een fusie van twee stichtingen, wilde men voor zowel leerlingen als personeel één uniforme digitale leer-werkomgeving realiseren. Om deze harmonisatie vorm te geven, koos Varietas er bewust voor om alles in de Microsoft-omgeving te bouwen.

Bekijk case

OBS De Kyckert ontwikkelt basisvaardigheden van leerlingen voor Chromebooks en Google

Op OBS de Kyckert uit Wateringen zagen ze dat de leerlingen al veel konden op hun Chromebook in Google Workspace, maar dat ze er ook nog meer uit konden halen. Met Digital Skills for Kids kunnen ze nu op een leuke manier zelfstandig hun basisvaardigheden ontwikkelen. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Google omgeving.

Bekijk case

Basisschool de Buutplaats zocht een manier om kinderen te leren werken met Office 365

Op basisschool de Buutplaats uit Den Haag zochten ze een manier om de kinderen digitaal vaardig te maken met verschillende Office toepassingen. Digital Skills voor Kids bracht de uitkomst. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Office 365 omgeving.

Bekijk case

Mariska van der Burg werkt 25 jaar in het onderwijs, waarvan de afgelopen vijf jaar bij Montessori Delft.

In december 2019 ging Montessori Delft naar de cloud, met Google en MOO Startportaal als omgeving voor de leerlingen. Om op een goede manier mee te gaan in deze ontwikkeling, besloot ICT’er Mariska van der Brug haar kennis uit te breiden door middel van scholing. De opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT bood de verdieping die ze zocht.

Bekijk case

De opleiding Post-hbo I-Coach hielp Anneke Frons op weg als ICT-coördinator

Anneke Frons werkt als leerkracht en ICT-coördinator op basisschool Al-Ummah in Enschede. Zij besloot de opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT te volgen om op haar school meer diepgang te kunnen brengen in haar rol van ICT-coördinator.

Bekijk case

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico