Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Inspirerende ervaringen van onze klanten

Wij kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar onze klanten kunnen dat natuurlijk nog veel beter. In onze referentieverhalen nemen we je mee in de manier waarop wij een school of stichting hebben geïnspireerd en begeleid om samen te komen tot de best passende ICT-oplossing.

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

KS Fectio had een uitdaging op ICT-gebied. Samenwerken binnen en buiten de scholen bleek lastig toen er eenmaal thuisgewerkt moest worden. Gelukkig kon Heutink ICT een oplossing bieden in de vorm van opleidingen en training, applicaties als Microsoft Teams, Sharepoint en MOO.

Bekijk case

Een digitale toetsomgeving voor Nyenrode

Het jongste wapenfeit speelde zich af bij de Nyenrode Business Universiteit. Toetsen kunnen daar nu beveiligd worden afgenomen met behulp van een speciaal ontwikkelde Chrome-kiosk-app. De inmiddels gerealiseerde en met succes geteste toetsvoorziening bevindt zich in het Nyenrode-sportcentrum in Breukelen en omvat 380 examenplekken.

Bekijk case

CKC Drenthe: “Heutink ICT denkt kritisch mee”

CKC (Christelijke Kindcentra) Drenthe is een bovenschoolse organisatie die verantwoordelijk is voor 30 basisscholen met in totaal ruim 6.000 leerlingen en ongeveer 600 medewerkers. Voor alles wat met ICT te maken heeft, rekent deze organisatie op Heutink ICT.

Bekijk case

Isendoorn College Warnsveld kiest voor project-based learning

Het Isendoorn College in Warnsveld wilde lessen beter kunnen afstemmen op individuele leerlingen. Een belangrijk middel om dat te realiseren, is project-based learning. Heutink en Heutink ICT trokken samen op om dit voor de school te helpen faciliteren.

Bekijk case

Eduvier Onderwijsgroep wou digitale presentatiemiddelen op maat voor het speciaal onderwijs

Voor Eduvier Onderwijsgroep is Heutink ICT al jaren dé partner in digitale presentatiemiddelen. Voor de verhuizing van een van de 12 scholen, het Aurum College, gaven wij invulling een aan complete vernieuwingsslag. Het Aurum College geldt inmiddels als een paradepaardje binnen Eduvier.

Bekijk case

Het DaCapo College kreeg presentatieschermen, perfect werkende WiFi en meer

Het DaCapo College in Sittard-Geleen voegde dit jaar vier vestigingen samen op één nieuwe locatie. Een deel van de bestaande ICT werd meeverhuisd, maar er werd ook geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding.

Bekijk case

Het Stedelijk Gymnasium ’s Hertogenbosch onderging een grondige ICT-metamorfose

Het begon met het verzoek om te helpen bij het optimaliseren van de schoolwebsite. Uiteindelijk mocht Heutink ICT op meerdere fronten invulling geven aan een grondige ICT-metamorfose bij het Stedelijk Gymnasium in ’s Hertogenbosch.

Bekijk case

Burg. W.A. Storkschool in Dwingeloo zorgeloos digitaal

Op de Burg. W.A. Storkschool in Dwingeloo weten ze alles van heide en koeien, maar niks van ICT. Daarom schakelden ze Heutink ICT in. Nu worden ze volledig ontzorgd op ICT-gebied en kunnen ze doen waar ze goed in zijn: de kinderen mooi adaptief onderwijs bieden.

Bekijk case

St. Mattheüsschool Joure maakt een vliegende start met Chromebooks

De St. Mattheüsschool in Joure schafte recent vijftig Chromebooks aan. ICT-coördinator Reitse-Geert Strien legt uit dat hij zocht naar een optimale manier om snel met de Chromebooks aan de slag te kunnen. Onderwijsconsulent Bastiaan Kooij van Heutink ICT heeft St. Mattheüs op weg geholpen.

Bekijk case

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico