Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: DaCapo College

Presentatieschermen, perfect werkende WiFi en meer

Het DaCapo College in Sittard-Geleen voegde dit jaar vier vestigingen samen op één nieuwe locatie. Een deel van de bestaande ICT werd meeverhuisd, maar er werd ook geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding.

Voor de nieuwe locatie verzorgde Heutink ICT een upgrade en uitbreiding van de bestaande Ruckus WiFi WaaS-oplossing. Tot de opdracht behoorde ook de levering van presentatieschermen voor managementkantoren en vergaderruimtes, aldus Maurice Groten, voorzitter van het College van Bestuur van het DaCapo College. "Zulke schermen hadden we op de oude locaties nog niet. Daar werkten we nog met beamers, met alle onderhoudskosten van dien. Verder heeft Heutink ICT in de aula twee presentatieschermen voor narrowcasting geplaatst. Zo hebben we daar nu een mediacarrousel waarmee we de leerlingen op de hoogte houden van roosterwijzigingen, ziekmeldingen en andere zaken die spelen in en rond de school.”

  • Presentatieschermen
  • Ruckus WiFi WaaS

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico