Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Eduvier Onderwijsgroep

Digitale presentatiemiddelen op maat voor speciaal onderwijs

Voor Eduvier Onderwijsgroep is Heutink ICT al jaren dé partner in digitale presentatiemiddelen. Voor de verhuizing van een van de 12 scholen, het Aurum College, gaven wij invulling een aan complete vernieuwingsslag. Het Aurum College geldt inmiddels als een paradepaardje binnen Eduvier.

Raymond Brettschneider verzorgt met twee collega's het ICT-beheer voor de Eduvier Onderwijsgroep en alle scholen. “Bij het proefdraaien met de Predia touchscreens bleek dat de docenten het werken met de schermen heel prettig vonden, maar dat ze ook af en toe notities wilden kunnen maken zonder dat het scherm de hele tijd aan staat. Die wens heeft Heutink ICT vertaald naar een kant en klare oplossing waarbij er aan weerskanten van touchscreens whiteboards komen te hangen. Zo krijg je de uitstraling van een digibord met de functionaliteit van een touchscreen.” Naast deze oplossing leverde Heutink ICT een compleet presentatiesysteem voor de aula, met een 135 inch-scherm dat vanuit een verhoogd plafond automatisch naar beneden kan worden gerold wanneer men het nodig heeft.

  • 25 Predia Touch Ultra 75 touchscreens, vaste wandoplossing, inclusief montage
  • Een elektrisch projectiescherm met Epson beamer en 6 opbouwspeakers, mengversterker en draadloze microfoonset, inclusief montage

Wil je weten hoe wij jouw school verder helpen?

Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico