Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Stedelijk Gymnasium ’s Hertogenbosch

Een grondige ICT-metamorfose

Het begon met het verzoek om te helpen bij het optimaliseren van de schoolwebsite. Uiteindelijk mocht Heutink ICT op meerdere fronten invulling geven aan een grondige ICT-metamorfose bij het Stedelijk Gymnasium in ’s Hertogenbosch.

ICT-coördinator Wim Heijzelaar vertelt hoe Heutink ICT in beeld kwam: "Toen we zijn gaan kijken hoe we de website beter konden maken, hebben we daarbij ook het intranet betrokken. We ontdekten dat het handig zou zijn om de toegang te regelen via Magister, op basis van single sign-on. Zo kwamen we op het idee om Heutink ICT bij het project te betrekken, want zij hebben de ervaring en de techniek in huis om de gegevens van Magister te koppelen aan een website. Bovendien liet Heutink ICT ons demo's zien van hoe de website zou kunnen worden, en dat voldeed aan onze wensen. Zo hebben we de opdracht voor zowel het ontwerp als de functionaliteit bij Heutink ICT neergelegd."

  • Schoolwebsite
  • Schoolintranet
  • Gebruikerstrainingen Office 365

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico