Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar Home

Volledig ontzorgd op ICT-gebied

Op de Burg. W.A. Storkschool in Dwingeloo weten ze alles van heide en koeien, maar niks van ICT. Daarom schakelden ze Heutink ICT in. Nu worden ze volledig ontzorgd op ICT-gebied en kunnen ze doen waar ze goed in zijn: de kinderen mooi adaptief onderwijs bieden.

Google Workspace for Education en MOO als digitale twee-eenheid

In deze video zie je waarom Valentine de Ruyter ons inschakelde en hoe we samen stappen hebben gezet naar zorgeloos digitaal onderwijs. Met MOO en Google Workspace for Education als fundament.

Meer informatie over Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Bekijk oplossing
Burg. W.A. Storkschool
De Burg. W.A. Storkschool wordt volledig ontzorgd op ICT-gebied en kunnen doen waar ze goed in zijn: de kinderen mooi adaptief onderwijs bieden.
Onze oplossingen:
  • Google Workspace for Education
  • ICT-regisseur
  • Hardware oplossingen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico