Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Klantcase: Burg. W.A. Storkschool

Volledig ontzorgd op ICT-gebied

Op de Burg. W.A. Storkschool in Dwingeloo weten ze alles van heide en koeien, maar niks van ICT. Daarom schakelden ze Heutink ICT in. Nu worden ze volledig ontzorgd op ICT-gebied en kunnen ze doen waar ze goed in zijn: de kinderen mooi adaptief onderwijs bieden.

Op de Burg. W.A. Storkschool zitten 235 kinderen, verdeeld over 10 groepen. In de vroegere ICT-oplossing werkten de kinderen met allerlei verschillende devices; een situatie die lastig maakte om het onderwijs aan te passen aan de individuele behoefte van kinderen. Heutink ICT bood een complete oplossing om het adaptief onderwijs ruim baan te geven, op basis van MOO Startportaal en Google Workspace for Education. Bovendien leveren wij op stichtingniveau een ICT-regisseur die niet alleen technische vragen beantwoordt maar de ICT’ers van de scholen ook meeneemt in meer onderwijsinhoudelijke thema’s.

"Ik weet zeker dat ze bij Heutink ICT allang hebben nagedacht over hoe je vorm kunt geven aan onderwijs in digitale geletterdheid, en dat ze ons daarin mee kunnen nemen"

- Valentine de Ruyter, directeur Burg. W.A. Storkschool

  • Google Workspace for Education
  • ICT-regisseur
  • Predia touchscreens en andere hardware

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico