Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Ambities realiseren met hulp van een expert

Als school wil je mee met digitalisering in het onderwijs, maar in een tijd waarin schaarste op de arbeidsmarkt heerst en de ambities hoog zijn is het moeilijk om de ICT doelen te bereiken. Werkdruk, tijd en het ontbreken van een kundige ICT-er wil de ICT-projecten nog wel eens minder succesvol laten verlopen. Met de ICT-regisseur biedt Heutink ICT de voordelen van een ervaren externe ICT-coördinator, op school- of bovenschools niveau.

De ICT-regisseur helpt je team verder

De ICT-regisseurs van Heutink ICT bieden scholen deskundige ondersteuning op het snijvlak van onderwijs en ICT. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? In deze video zie je wat 'onze' Wim van der Veen als ICT-regisseur zoal betekent voor Kiem in Uden.

Meer informatie over ICT-regisseur

Als je graag een stap wilt maken op het gebied van ICT en onderwijs, dan kan de ICT-regisseur activiteiten coördineren.

Lees meer
KIEM Uden
KIEM Uden had ambities op het gebied van ICT maar het lukte niet om plannen van de grond te krijgen. Daarom schakelden ze een expert van buiten in.
Onze oplossingen:
  • ICT-regisseur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico