Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: KIEM

Ambities realiseren met hulp van een expert

Kiem in Uden is een stichting met stevige ambities als het gaat om de inzet van ICT in het onderwijs. Intern miste men echter de expertise om echt werk te maken van die ambities. Wim van der Veen, ICT-regisseur namens Heutink ICT, bracht uitkomst.

Als school wil je mee met digitalisering in het onderwijs. Maar in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt en hoge ambities kan dat lastig zijn. Gelukkig kun je een beroep doen op de ICT-regisseurs van Heutink ICT. Zij bieden scholen deskundige ondersteuning op het snijvlak van onderwijs en ICT. ICT-regisseur Wim van der Veen doet dat voor Kiem. “Ik adviseer over de aanschaf van computers en het werken in de cloud, maar ik ben vooral veel bezig met het begeleiden van de i-Coaches. Samen bouwen we aan een visie op onderwijs met ICT. We hebben ook al een leerlijn digitale geletterdheid vormgegeven en gestelde doelen omgezet naar concrete lesideeën.”

KIEM uit Uden heeft een duidelijke visie op ICT

"Wim zorgt ervoor dat alle scholen op één lijn zitten en dezelfde kant uit kijken."

- Ivo Biesterbos, I-Coach bij Kiem

  • Een ICT-regisseur voor twee dagen in de week

Adviesgesprek aanvragen ICT-regisseur

Meer weten? We helpen je graag verder met een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico