Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Klantcase: KS Fectio

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

KS Fectio had een uitdaging op ICT-gebied. Samenwerken binnen en buiten de scholen bleek lastig toen er eenmaal thuisgewerkt moest worden. Gelukkig kon Heutink ICT een oplossing bieden in de vorm van opleidingen en training, applicaties als Microsoft Teams, Sharepoint en MOO.

Bij Fectio vervult Heutink ICT niet alleen de rol van leverancier maar ook van kennispartner. De 12 scholen hebben elk een eigen ICT-coördinator. Deze ICT’ers komen enkele keren bij elkaar om ervaringen, ideeën en inzichten uit te wisselen. Heutink ICT schuift af en toe als gast aan bij dit overleg, om de deelnemers bij te praten over nieuwe ontwikkelingen. Ook in de interne academie van Fectio speelt Heutink ICT een belangrijke rol, met name waar het gaat om ICT-vaardigheden.

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

"Het fijne van Heutink ICT is dat ik ook tussentijds met hen kan overleggen: hoe staat het met de ontwikkelingen, waar zijn jullie mee bezig?"

- Martijn van Kooten, Bovenschools ICT'er KS Fectio & Directeur Van Harte School

  • Expertise en advies
  • Microsoft Teams
  • SharePoint
  • MOO Startportaal
  • Scholing

Aan de slag met Microsoft 365

Zelf ervaren hoe Microsoft 365 werkt? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

Plan een demo in Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico