Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: KS Fectio

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

KS Fectio had een uitdaging op ICT-gebied. Samenwerken binnen en buiten de scholen bleek lastig toen er eenmaal thuisgewerkt moest worden. Gelukkig kon Heutink ICT een oplossing bieden in de vorm van opleidingen en training, applicaties als Microsoft Teams, Sharepoint en MOO.

Bij Fectio vervult Heutink ICT niet alleen de rol van leverancier maar ook van kennispartner. De 12 scholen hebben elk een eigen ICT-coördinator. Deze ICT’ers komen enkele keren bij elkaar om ervaringen, ideeën en inzichten uit te wisselen. Heutink ICT schuift af en toe als gast aan bij dit overleg, om de deelnemers bij te praten over nieuwe ontwikkelingen. Ook in de interne academie van Fectio speelt Heutink ICT een belangrijke rol, met name waar het gaat om ICT-vaardigheden.

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

"Het fijne van Heutink ICT is dat ik ook tussentijds met hen kan overleggen: hoe staat het met de ontwikkelingen, waar zijn jullie mee bezig?"

- Martijn van Kooten, bovenschools ICT'er KS Fectio & Directeur Van Harte School

  • Expertise en advies
  • Microsoft Teams
  • SharePoint
  • MOO Startportaal
  • Scholing

Meer weten over Microsoft 365?

Wil jij weten hoe Microsoft 365 jou kan helpen? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze experts.

Plan een adviesgesprek in Meer over Microsoft 365

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico