Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Klantcase: CKC Drenthe

CKC Drenthe: “Heutink ICT denkt kritisch mee”

CKC (Christelijke Kindcentra) Drenthe is een bovenschoolse organisatie die verantwoordelijk is voor 30 basisscholen met in totaal ruim 6.000 leerlingen en ongeveer 600 medewerkers. Voor alles wat met ICT te maken heeft, rekent deze organisatie op Heutink ICT.

Gerjan Peeneman is verantwoordelijk voor het bovenschoolse ICT-beleid van CKC Drenthe. “Op bovenschools niveau zetten wij de kaders neer, maar daarbij geven we ruimte voor keuzes op schoolniveau. We selecteren bijvoorbeeld breed inzetbare hardware en scholen kiezen zelf welk type device ze uit het geselecteerde aanbod willen gebruiken. Als het maar ondersteunend is aan het proces, en onderdeel is van het onderwijskundige geheel.” Rien van Schaik is binnen CKC Drenthe verantwoordelijk voor de operationele kant van ICT. “Bij CKC Drenthe vinden we dat een leerkracht is opgeleid om voor de klas te staan en niet om heel veel tijd te besteden aan ICT.”

  • Advies en expertise
  • Apparaatbeheer
  • Predia touchscreens en andere hardware

Aan de slag met Apparaatbeheer

Vraag Apparaatbeheer aan! Ben je nog geen klant? Neem dan contact met ons op.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico