Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Inspirerende ervaringen van onze klanten

Wij kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar onze klanten kunnen dat natuurlijk nog veel beter. In onze referentieverhalen nemen we je mee in de manier waarop wij een school of stichting hebben geïnspireerd en begeleid om samen te komen tot de best passende ICT-oplossing.

De Oranje Nassauschool koos Heutink ICT voor omvangrijk project

De Oranje Nassauschool in het Noord-Brabantse Veen wilde invulling geven aan een ambitieus schoolplan. Om onderwijskundige én praktische redenen moest de complete ICT-voorziening een drastische upgrade krijgen, inclusief een transitie naar de cloud.

Bekijk case

Een totaaloplossing voor online én offline communicatie

Het bestuur van Stichting Fedra in Beverwijk had behoefte aan een totaaloplossing voor de communicatie met de diverse doelgroepen. Heutink ICT ondersteunde de stichting bij het realiseren van een oplossing voor zowel online als offline communicatie.

Bekijk case

Ambities realiseren met hulp van een expert

Kiem in Uden is een stichting met stevige ambities als het gaat om de inzet van ICT in het onderwijs. Intern miste men echter de expertise om echt werk te maken van die ambities. Wim van der Veen, ICT-regisseur namens Heutink ICT, bracht uitkomst.

Bekijk case

Een complete oplossing op basis van Microsoft 365

KS Fectio had een uitdaging op ICT-gebied. Samenwerken binnen en buiten de scholen bleek lastig toen er eenmaal thuisgewerkt moest worden. Gelukkig kon Heutink ICT een oplossing bieden in de vorm van opleidingen en training, applicaties als Microsoft Teams, Sharepoint en MOO.

Bekijk case

Een digitale toetsomgeving voor Nyenrode

Het jongste wapenfeit speelde zich af bij de Nyenrode Business Universiteit. Toetsen kunnen daar nu beveiligd worden afgenomen met behulp van een speciaal ontwikkelde Chrome-kiosk-app. De inmiddels gerealiseerde en met succes geteste toetsvoorziening bevindt zich in het Nyenrode-sportcentrum in Breukelen en omvat 380 examenplekken.

Bekijk case

CKC Drenthe: “Heutink ICT denkt kritisch mee”

CKC (Christelijke Kindcentra) Drenthe is een bovenschoolse organisatie die verantwoordelijk is voor 30 basisscholen met in totaal ruim 6.000 leerlingen en ongeveer 600 medewerkers. Voor alles wat met ICT te maken heeft, rekent deze organisatie op Heutink ICT.

Bekijk case

Isendoorn College Warnsveld kiest voor project-based learning

Het Isendoorn College in Warnsveld wilde lessen beter kunnen afstemmen op individuele leerlingen. Een belangrijk middel om dat te realiseren, is project-based learning. Heutink en Heutink ICT trokken samen op om dit voor de school te helpen faciliteren.

Bekijk case

Eduvier Onderwijsgroep wou digitale presentatiemiddelen op maat voor het speciaal onderwijs

Voor Eduvier Onderwijsgroep is Heutink ICT al jaren dé partner in digitale presentatiemiddelen. Voor de verhuizing van een van de 12 scholen, het Aurum College, gaven wij invulling een aan complete vernieuwingsslag. Het Aurum College geldt inmiddels als een paradepaardje binnen Eduvier.

Bekijk case

Het DaCapo College kreeg presentatieschermen, perfect werkende WiFi en meer

Het DaCapo College in Sittard-Geleen voegde dit jaar vier vestigingen samen op één nieuwe locatie. Een deel van de bestaande ICT werd meeverhuisd, maar er werd ook geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding.

Bekijk case

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico