Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Inspirerende ervaringen van onze klanten

Wij kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar onze klanten kunnen dat natuurlijk nog veel beter. In onze referentieverhalen nemen we je mee in de manier waarop wij een school of stichting hebben geïnspireerd en begeleid om samen te komen tot de best passende ICT-oplossing.

Isendoorn College Warnsveld kiest voor project-based learning

Het Isendoorn College in Warnsveld wilde lessen beter kunnen afstemmen op individuele leerlingen. Een belangrijk middel om dat te realiseren, is project-based learning. Heutink en Heutink ICT trokken samen op om dit voor de school te helpen faciliteren.

Bekijk case

Klantcase: Eduvier Onderwijsgroep

Voor Eduvier Onderwijsgroep is Heutink ICT al jaren dé partner in digitale presentatiemiddelen. Voor de verhuizing van een van de 12 scholen, het Aurum College, gaven wij invulling een aan complete vernieuwingsslag. Het Aurum College geldt inmiddels als een paradepaardje binnen Eduvier.

Bekijk case

Klantcase: DaCapo College

Het DaCapo College in Sittard-Geleen voegde dit jaar vier vestigingen samen op één nieuwe locatie. Een deel van de bestaande ICT werd meeverhuisd, maar er werd ook geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding.

Bekijk case

Klantcase: Stedelijk Gymnasium ’s Hertogenbosch

Het begon met het verzoek om te helpen bij het optimaliseren van de schoolwebsite. Uiteindelijk mocht Heutink ICT op meerdere fronten invulling geven aan een grondige ICT-metamorfose bij het Stedelijk Gymnasium in ’s Hertogenbosch.

Bekijk case

Burg. W.A. Storkschool in Dwingeloo zorgeloos digitaal

Op de Burg. W.A. Storkschool in Dwingeloo weten ze alles van heide en koeien, maar niks van ICT. Daarom schakelden ze Heutink ICT in. Nu worden ze volledig ontzorgd op ICT-gebied en kunnen ze doen waar ze goed in zijn: de kinderen mooi adaptief onderwijs bieden.

Bekijk case

St. Mattheüsschool Joure maakt een vliegende start met Chromebooks

De St. Mattheüsschool in Joure schafte recent vijftig Chromebooks aan. ICT-coördinator Reitse-Geert Strien legt uit dat hij zocht naar een optimale manier om snel met de Chromebooks aan de slag te kunnen. Onderwijsconsulent Bastiaan Kooij van Heutink ICT heeft St. Mattheüs op weg geholpen.

Bekijk case

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico