Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: Basisschool de Buutplaats

Basisschool de Buutplaats zocht een manier om kinderen te leren werken met Office 365

Op basisschool de Buutplaats uit Den Haag zochten ze een manier om de kinderen digitaal vaardig te maken met verschillende Office toepassingen. Digital Skills voor Kids bracht de uitkomst. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Office 365 omgeving.

Met Digital Skills for Kids geven scholen hun leerlingen toegang tot een digitale tool waarmee ze zelfstandig de vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om de mogelijkheden van Microsoft Office 365 of Google Workspace for Education optimaal te benutten. De opzet is laagdrempelig, en dat is een goede zaak, vindt De Buutplaats-directeur Kim Warners: “Kinderen kunnen er zelf mee aan de slag als ze klaar zijn met hun werk. Als ze even tien minuten over hebben, is dat al genoeg. Elke individuele leerling gaat dan verder waar hij of zij op dat moment is. Heel makkelijk, het kost weinig tijd en je merkt dat ze veel vaardiger worden.” Een leerling die alle vaardigheden onder de knie heeft en dit heeft aangetoond door het maken van verschillende opdrachtjes, krijgt een certificaat.

Over Digital Skills for Kids

"Ze krijgen gewoon veel meer vaardigheden in het digitale tijdperk"

- Kim Warners, directeur basisschool de Buutplaats

  • Digital Skills for Kids

Digital Skills zelf ervaren?

Neem contact met onze experts Karin en Shirley. Zij vertellen je er graag meer over deze handige toepassingsvorm voor het trainen van je Google en/ of Microsoft 365 vaardigheden.

Plan een demo in
Meer over deze klantcase

Meer over deze klantcase

Kijk waarom deze keuze werd gemaakt en hoe Digital Skills for Kids heeft geholpen
Bekijk de video

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico