Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Een totaaloplossing voor communicatie voor Stichting Fedra

Heutink ICT heeft Stichting Fedra ondersteund bij een totaaloplossing voor haar online en offline communicatie.

Alfred Wagenaar: "Bij Stichting Fedra is communicatie al jaren een speerpunt. Zo waren wij een van de eerste stichtingen met een eigen app waarmee we content konden plaatsen op de informatieschermen in de scholen. Wat we met die app echter niet konden, was communiceren met de ouders; iets wat we wel heel belangrijk vinden.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief, waarbij we ook meer aandacht wilden besteden aan onze websites. Bij Heutink ICT vonden we de combinatie die we zochten. We hebben nu een totaaloplossing waarmee we content vanuit het bestuurskantoor met één druk op de knop kunnen plaatsen op de websites van al onze elf scholen. Daarbij zorgen de app en de Infoscherm-oplossing van Heutink ICT voor efficiënte communicatie tussen de school en de ouders.

Parallel aan de implementatie heeft Heutink ICT ook nog een compleet rebrandingtraject voor ons verzorgd. Fedra en alle scholen hebben een nieuwe huisstijl en logo’s gekregen. Relevant, want branding is uiteindelijk óók communicatie.”

Meer informatie over Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Bekijk oplossing
Stichting Fedra
Alfred Wagenaar is Beleidsmedewerker ICT bij Stichting Fedra in Beverwijk. Hij deed een beroep op de volgende oplossingen
Onze oplossingen:
  • Schoolwebsite
  • Infoscherm

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico