Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Klantcase: Stichting Fedra

Een totaaloplossing voor online én offline communicatie

Het bestuur van Stichting Fedra in Beverwijk had behoefte aan een totaaloplossing voor de communicatie met de diverse doelgroepen. Heutink ICT ondersteunde de stichting bij het realiseren van een oplossing voor zowel online als offline communicatie.

Alfred Wagenaar, beleidsmedewerker ICT bij Stichting Fedra: "Bij ons is communicatie al jaren een speerpunt. Zo waren wij een van de eerste stichtingen met een eigen app waarmee we content konden plaatsen op de informatieschermen in de scholen. Wat we met die app echter niet konden, was communiceren met de ouders; iets wat we wel heel belangrijk vinden. Bij Heutink ICT vonden we de combinatie die we zochten. Parallel aan de implementatie heeft Heutink ICT ook nog een compleet rebrandingtraject voor ons verzorgd. Fedra en alle scholen hebben een nieuwe huisstijl en logo’s gekregen. Relevant, want branding is uiteindelijk óók communicatie.”

Een totaaloplossing voor online én offline communicatie

"We hebben nu een totaaloplossing waarmee we content vanuit het bestuurskantoor met één druk op de knop kunnen plaatsen op de websites van al onze elf scholen."

- Alfred Wagenaar, Beleidsmedewerker ICT bij Stichting Fedra

  • Schoolwebsite
  • Infoscherm

Schoolwebsite aanvragen

Neem contact met ons op om direct aan de slag te gaan met je Schoolwebsite.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico