Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Klantcase: OBS De Kyckert

OBS De Kyckert ontwikkelt basisvaardigheden van leerlingen voor Chromebooks en Google

Op OBS de Kyckert uit Wateringen zagen ze dat de leerlingen al veel konden op hun Chromebook in Google Workspace, maar dat ze er ook nog meer uit konden halen. Met Digital Skills for Kids kunnen ze nu op een leuke manier zelfstandig hun basisvaardigheden ontwikkelen. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Google omgeving.

Digital Skills for Kids is ontwikkeld als een laagdrempelig middel waarmee leerlingen zelfstandig de vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Google Workspace for Education of Microsoft Office 365. Dat kan heel nuttig zijn, vindt leerkracht Harm Hofstede: “We denken soms dat kinderen alles al kunnen, maar dat is niet zo. Er zijn bijvoorbeeld kinderen die geen idee hebben wat een spatiebalk is. Het is belangrijk dat ze echt vanaf het begin de basis goed onder de knie krijgen. Aan de hand van de filmpjes van Digital Skills for Kids werkt dat heel erg praktisch.” Een leerling die alle vaardigheden onder de knie heeft en dit heeft aangetoond door het maken van verschillende opdrachtjes, krijgt een certificaat.

Over Digital Skills for Kids

"Ze gaan echt toepassen wat ze van de filmpjes geleerd hebben, dat is juist zo gaaf!"

- Harm Hofstede, leerkracht OBS De Kyckert

  • Google Workspace for Education
  • Digital Skills for Kids
  • MOO Startportaal

Digital Skills zelf ervaren?

Neem contact met onze experts Karin en Shirley. Zij vertellen je er graag meer over deze handige toepassingsvorm voor het trainen van je Google en/ of Microsoft 365 vaardigheden.

Plan een demo in
Meer over deze klantcase

Meer over deze klantcase

Kijk waarom deze keuze werd gemaakt en hoe Digital Skills for Kids heeft geholpen
Bekijk de video

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico