Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

OBS De Kyckert wou graag de basisvaardigheden van leerlingen ontwikkelen voor Google

Op OBS de Kyckert uit Wateringen zagen ze dat de leerlingen al veel konden in Google Workspace, maar dat ze er ook nog meer uit konden halen. Met Digital Skills for Kids kunnen ze nu op een leuke manier zelfstandig hun basisvaardigheden ontwikkelen. Bekijk in de video hoe zij kinderen digitaal vaardig maken in de Google omgeving.

“Ze gaan echt toepassen wat ze van de filmpjes geleerd hebben, dat is juist zo gaaf!”


Meer informatie over Digital Skills for Kids

De handige leerlijn voor digitale vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

Bekijk oplossing
De Kyckert
Leerkracht Harm Hofstede van OBS De Kyckert uit Wateringen zocht een manier waarop leerlingen meer uit Google Workspace konden halen.
Onze oplossingen:
  • Digital Skills for Kids

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico