Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Klantcase: Post-hbo I-Coach

Mariska van der Brug volgde de opleiding Post-hbo I-Coach

In december 2019 ging Montessori Delft naar de cloud, met Google en MOO Startportaal als omgeving voor de leerlingen. Om op een goede manier mee te gaan in deze ontwikkeling, besloot ICT’er Mariska van der Brug haar kennis uit te breiden door middel van scholing. De opleiding Post-hbo I-Coach van Heutink ICT bood de verdieping die ze zocht.

De opleiding Post-hbo I-coach werd in 2004 door Heutink ICT in het leven geroepen met twee hoofddoelen. Allereerst was de opleiding er om de competenties van de deelnemers te vergroten en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast moest de opleiding leiden tot ontwikkeling op schoolniveau. In het geval van Mariska van der Burg zijn deze beide doelen bereikt, aldus Yfke Kuiper, directrice van Montessori Delft: “Mariska heeft veel geleerd en zo heeft ze ons als school ook verder geholpen op dit gebied. Het is heel fijn om met haar samen te sparren over dingen die je wilt aanpakken binnen de school.”

Over de opleiding Post-hbo I-Coach

"Ik houd erg van dingen waar je gelijk mee aan de slag kunt in je dagelijkse omgeving. Alle opdrachten die we tijdens deze opleiding kregen, kon ik direct linken aan de praktijk."

- Mariska van der Burg, I-Coach bij Montessori Delft

  • Google Classroom for education
  • Opleiding Post-hbo I-Coach

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico